Autor: Beta, N1

Info
30.03.2017.
17:22 > 19:23
Tužilaštvo za organizovani kriminal saopštilo je da nema zakonskog osnova za pokretanje krivičnog postupka protiv premijera Aleksandra Vučića i još nekoliko osoba po prijavi za zloupotrebu službenog položaja, neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i trgovine uticajem, koju je protiv njih podneo predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović.
  • Pravda

    31.03.2017 16:50
    Pravda
    Pravda je spora, ali dostizna...stigne kad tad..
  • zastrasujuce

    31.03.2017 09:29
    Ali, zaista zastrasujuce. Pomislite da npr. Severna Koreja nije uvek bila ovakva drzava kakva je sad. Bila je obicna, civilizovana zemlja. Negde u proslosti, na vlast je dosao jedan ludak, i krenuo polako sa kradjama, manipulacijama, pretnjama, pa poceo da otima polako sve drzavne institucije od same drzave, da sve stavlja pod svoju apsolutnu vlast. Nije to bilo preko noci, nego visegodisnji proces da bi se stiglo do ovakve diktature i izolacije i uzasa u kojem zivi danas taj narod. Uglavnom mnogi i ne primete da im se to desava dok ne odmakne, dok se ne ugasi internet (tv je npr. vec fakticki ugasen), dok komsiju ne odvedu u mrak bez sudjenja zbog jedne recenice protiv vodje... a tad je kasno. Nemojte misliti ni za sekund da to nije moguce da se nama desi, i na sekund nemojte posumnjati da to nije veliki san ovog coveka.
  • Seka

    30.03.2017 22:26
    za Vericu
    @Dex

    bravo, skidam kapu, naklon do zemlje....to je to, u centar
  • NSadjanin

    30.03.2017 22:20
    2.4.2017.
    Kada se probudite u nedelju, setite se...

    helikoptera,
    Savamale,
    fantoma,
    plagijata,
    aviona,
    vozova,
    drzavnog udara,
    oruzja u Jajincima,
    Sredera i Blera...

    setite se svega i sklopite oci i nastavite da spavate, ako mozete
    a ako ne mozete
    izadjite na biracko mesto...

    SRECNO!!!
  • Orwell Vegan

    30.03.2017 22:02
    Kvazipravni sistem
    na drugoj strani znaci oluje
    vidio sam kako plaze u tami
    hladna noć pred velike događaje
    ne želim više da se sjećam
    znali su gdje će me naći

    kurvini sinovi
  • Dex

    30.03.2017 20:30
    do pobede
    Gospodine Radulovicu i clanovi DJB iz Novog Sada ili Beograda, koji ovo procitate, prenesite gospodinu ovu poruku...neka nas izlazak na ove izbore i nas glas za DJB, ne bude samo glas protiv Vucica, kako stoji u sloganu, vec glas ZA Vericu Barac, neka ovo bude nas dug njoj i njenoj borbi protiv ovakvog sistema i haosa u kojem zivimo u koji su nas uvukli, neka Verica Barac zivi u svakome od nas i neka njen trud, zrtva i zalog za istinu i pravdu budu nas dug koji moramo da oduzimo u nedelju 2.4. a potom i 16.4. Ako ne izadjemo sada i ucinimo ovo prekretnicom, delo i zivot Verice Barac proveden u borbi protiv korupcije i svega stetnog po ovu zemlju i ovaj narod, ostace nedovrsena prica i neispunjen zavet svih nas, koji smo ostali posle nje.

    Clanovima drugih stranaka i opredeljenja saljem samo jednu poruku, u ovome smo svi zajedno, jer svi trpimo i svima nam je tesko! Nema vremena za podele, neka svako zaokruzi svog kandidata, a onog koji bude imao najvecu podrsku u prvom krugu, podrzimo svi zajedno u drugom krugu. Izadjimo svi!

    Dovidjenja do nedelje! Do pobede!
  • Todor

    30.03.2017 20:16
    dujasrba@yahoo.com
    jednom će i tužioci odgovarati krivično, moralno ili na neki drugi način.
  • pravna država

    30.03.2017 19:43
    Tužilaštvo ekspresno rešilo predmet. Niste valjda mislili da če ući u postupak istražnih radnji?
    Dok ne siđe sa vlasti, njemu Bati i drugarima neće faliti dlaka sa glave.
    Izašimo na izbore i birajmo da ode sa vlasti.
  • dobrotvorka

    30.03.2017 18:40
    "ČASNI SUDE"
    Svi mi (i vi, sudije) nosimo svoj obraz i svoje poštenje sa sobom.
  • Mile

    30.03.2017 18:37
    Vrhovni
    Vrhovni vođa, vrhovni sudija, vrhovni tužilac imaju nešto zajedničko.... Tonemo sve dublje
  • Pravnik

    30.03.2017 18:19
    Ex officio
    Bez obzira što g.Radulović nije uz prijavu priložio konkretne dokaze,tužilaštvo je moralo po službenoj dužnosti da proverava ove navode.Imajući u vidu težinu i vrstu optužbi faktički je nemoguće da je tužilaštvo za samo 2 dana uspelo da proveri sve navode i utvrdi da za iste nema dokaza.Odnosno to je moglo tako da učini samo ako nije želelo da se upušta u dublje istraživanje i provere a očigledno da nije smelo ili nije htelo zbog straha od sadašnje vlasti.E to je ono o čemu govori kandidat Saša Janković.S druge strane kako to da tužilaštvo nije po službenoj dužnosti preduzelo gonjenje nekih SNS funkcionera koji su lažno optužili suprugu kandidata Vuka Jeremića za teška krivična dela a sve bez dokaza.Zar to nije kriv. delo uznemiravanje javnosti i lažno prijavljivanje.Naravno da za takvo tužilaštvo koje se boji da radi svoj posao to nije bilo dovoljno.Verujem da će ovome doći kraj a s tim i kraj ovakvom pravosuđu u službi jednog čoveka.Da bi se to desilo treba masovno izaći na izbore bar sa izlaznošću od 75% i ova vlast je svoje završila.Zato svi na izbore u nedelju i pokažimo da ih se ne bojimo.
  • Clan

    30.03.2017 18:04
    SPS
    Vucicu imam samo jednu poruku za tebe, ja kao socijalista i clan SPS, necu glasati za tebe! Znas koliko nas socijalista necemo poslusati Ivicu i necemo glasati za tebe? Imas li predstavu? Iznenadices se u ponedeljak ujutru! Meni Ivica ne naredjuje, a ti se spremaj za TV duel. Voleo bih da bas sa Radulovicem stanes pred kamere! Pozdrav za ostale partije od clana SPS. U nedelju da ga konacno skinemo sa grbace! Pozivam i clanove drugih stranaka da izadju, eto poziva ih jedan socijalista! Nase razlicito opredeljenje ne treba da nas razdvaja, vec da nas spoji protiv ovog coveka i njegovog poltronskog drzavnog aparata! Milosevic jeste imao policiju i vojsku iza sebe, ovaj nema nista, ama bas nista, osim poltrona, a poltroni se prvi razbeze. Car je go! Zivela Srbija!
  • zoki ns

    30.03.2017 17:50
    Kako samo znaju biti azurni kad zatreba
  • ja

    30.03.2017 17:48
    kadija te tuži

    kadija ti sudi

    .
  • Srdja

    30.03.2017 17:45
    ponizeni smo
    Odluku naroda u nedelju nece niko moci da odbije...
    GOTOVO JE VUCICU! GAME OVER!

    podrska za Radulovica i sve druge borce, izadjimo i glasajmo, to je najmanje sto dugujemo SEBI i SVOJOJ DECI,
  • alajdin

    30.03.2017 17:41
    pozdrav iz ns
    Vidimo se u ponedeljak!!!
  • TJ

    30.03.2017 17:41
    Brza reakcija
    Neverovatno kako naše tužilaštvo brzo reaguje kada treba, svaka čast.

    Navodno su pročitali svu priloženu dokumentaciju za dva dana, na nekoliko održanih sastanaka su se usaglasili i potom doneli konačnu odluku ?

    Koga vi zajebavate.
  • PetarPP

    30.03.2017 17:37
    Pardon, htedoh da usmerim srdnju na tužilaštvo i pravosudni sistem.
    Jedva čekam da padnu svi jer "Došlo je vreme tjorke".
  • liman iii

    30.03.2017 17:34
    Kako znaju brzo da rade kad gospodar naredi!!!

    Nažalost, kod nas je sudstvo deo vlasti. Pravo suđenje i istraga se mogu očekivati tek kad ovi odu. Ali i kad se promeni vlast, retko kad neki političar iz prethodne vlasti stvarno nagrabusi.

    Eto, od prošle vlasti u NS, jedino je suđeno i presuđeno Novakoviću.
  • PetarPP

    30.03.2017 17:34
    Probajte samo da strajkujete gospodo korumpirani policajci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna