Autor: 021.rs

Info
03.04.2017.
15:02 > 19:00
Donošenjem takozvanog "Agrokorovog zakona", Hrvatska je dodatno usložnila situaciju, produbila krizu i zaputila se putem suprotnim osnovnim pravnim postulatima Evropske unije.
  • Nikola

    04.04.2017 08:06
    Lopovi
    To su takozvani biznismeni koje je država napravila, finansirala i kad im ne ide obilato pomagala. Čovek samo traži šta je već navikao. Ne zna on da posluje.Nikad nije ni znao. Kao ni Mišković, Karić, Kostić.
  • Razlika postoji

    04.04.2017 06:53
    Lako je njima
    Lako je njima. Nemaju ljude koji se izvinjavaju, ljube stope strancima i predaju im šta prstom pokažu. Ne donose zakone o upotrebi državnog budžeta za migrante, umesto za sopstveno stanovništvo. Ne zastrašuju ljude televizijskim porukama. Brane svoje.
    U stanju su čak i da oduzmu tuđe, i proglase ga za svoje.
    Zaista, lako je njima...
  • N.SAD

    03.04.2017 23:48
    Boli mene uho za Hrvatskom mene brine stanje u Srbiji.Ako se desi da je Agrokor dužan novca dobavljačima u Srbiji i ako ima problema sa poslovanjem u Srbiji i dugova, žutim banditima koji su ga doveli u Srbiji a i Vučiću koji ga je ostavio da radi šta hoće neće biti lako i bolje bi im bilo da se sele iz Srbije dok je vreme.Imali smo mi jednoga sličnoga po prezimenu Mišković koji je dobavljačima bio dužan 300 000 000 evra pa je prošlo kako je prošlo a budite sigurni da narod neće trpeti još jedan ovakav slučaj.Ovo bi mogao biti vučićev uspon ili totalni pad ako se pokaže da je sve laž ono što smo mogli čuti od Ljajića da nema problema u poslovanju Agrokora u Srbiji.
  • Ema

    03.04.2017 21:28
    Zanimljiv pristup temi, odista je pitanje zašto je država Hrvatska zauzela stav toliko protivan ruskim bankama, najvećim finansijerima Agrokora. Čak i po cenu da dodje u sukob sa evropskom pravnom regulativom. Pri tome, upravo se ruske banke zalažu da da prestrukturiranjem sačuvaju najveći deo " Agrokora" i spremne su da pozajme 400 miliona evra radi likvidnosti u narednom periodu.
  • ns

    03.04.2017 19:56
    Sada su ruske banke krive sto se Agrokor prezaduzio i sto je preplatio Merkator i sto mu nemacki lanci prodavnica otimaju musterije nizim cenama??? Naslov kao iz Teksasa!
  • Bora

    03.04.2017 19:41
    Jasno je da deo imovine treba prodati da bi se pokrili dugovi. To je jedino normalno. Niža cena bć'e proužrokovana stanjem u kojem je Agrokor, ali sami su krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna