Autor: Novosti

Info
16.06.2017.
21:44 > 21:49
Polno uznemiravanje i proganjanje, dva nova člana Krivičnog zakonika koja su stupila na snagu pre dve nedelje i dalje izazivaju velike nedoumice.
  • WwW

    17.06.2017 15:43
    @Covece

    Da li ste ljuti ?
  • @Čoveče

    17.06.2017 15:15
    Citalac @covek je potpuno u pravu . Vi znate da je covek nesrecan ? Sta ste vi ?
    Telepata ? Vi pisete samo o udvaranju a ja cu dodati da su ovdasnje zene vulgarne i nevaspitane (bahate su i vole puno da psuju ). Pogledajte sou program Parovi i sve ce vam biti jasno .
  • Čoveče

    17.06.2017 12:53
    ti si stvarno nesrećen, jer si vaspitanjem prihvatio da je dužnost pravog muškarca da udvara svim ženama, naravno na način kako se njemu sviđa. Sada se čudiš, kada si izašao u realan svet, da nisi privlačan svim ženama, niti tvoj način udvaranja. Te kojima se ne sviđaš si okarakterisao kao prepotentne. Rešenje se krije u tome da shvatiš da si ti predodređane samo za jednu ili nekoliko žene, kojoj/kojima će se iskreno svideti tvoj način, sa kojom/kojima možeš uspastaviti uspešnu vezu, jer ste na sličnoj "talasnoj dužini". Ostale je logično da ostaviš na miru, jer prosto nisu za tebe, ni ti za njih.
  • DonJuan

    17.06.2017 12:27
    Razlika izmedju udvaranja i seksualnog uznemiravanja je u debljini bankovnog racuna muskarca hahahahahaha
  • @b

    17.06.2017 12:17
    Slatko si me nasmejao svojim komentarom. Iako sam zena dadoh ti +. Skoro sve se slazem,ali ipak si malo preterao. Pa ne bih bas volela da moj suprug gleda druge zene,a ne daj Boze da dobacuje nesto. Neka to veze sa zrtvovanjem,udajom,ni naplacivanjem... Ako je tebi ok da ozenjen covek gleda,ne pogleda,to je sekund,pa necemo svi u pod gledati,ali da bas gleda i dobacuje ( nije u redu ni slobodni da dobacuju,ne znam stvarno kojoj to devojci,zeni prija,imponuje!) onda se zapitaj ti sta sa tobom nije u redu. Ali ajde,ipak mislim da si hteo da kazes da ne treba preterivati pa malo nadodao.
  • /

    17.06.2017 12:02
    /
    Devojke, pazite kad se budete udvarale muškarcima, možda budete prijavljene ;D
  • covek

    17.06.2017 09:19
    Zasto su zene u Novom Sadu toliko prepotentne ?
  • B

    17.06.2017 07:29
    Prijavljujte sve
    Dame, gospoje i sve koje se tako osecaju treba da prijave svaki muski pogled koji traje duze od 2 sekunda. Stopericu u ruke i meriti. Nece valjda neki tamo muskarac da gleda njihova velicanstva. One se sredjuju i ulepsavaju zbog sebe, a ne zbog tamo nekih muskaraca. Pogotovo ne zbog onih koji nemaju BMW, Porse ili neki bolji mercedes ili audi, kajlu od pola kile oko vrata ili oko ruke, koji nisu vlasnici firmi ili politicari. Takvi nemaju sta da ih gledaju!
    Supruge treba da prijave muzeve koji gledaju druge zene. Cak i ako one nisu prisutne, a postoji verovatnoca da bi on mogao da gleda druge zene, treba da prijave. Obavezno! Izbaciti nasilnika (onog koji nasilno gleda) iz kuce ili stana, nema on sta tu da bude. Ona se jadnica toliko zrtvovala kad se za njega udala, sad tu zrtvu treba naplatiti, jakako!
    Mailove i postove na drustvenim mrezama cenzurisati i hapsiti odmah cim neko nesto sumnjivo napise. Valjda se UDB-a ispraksovala od 1944. Ovo im dodje kao dodatna vezba, da ne izadju iz stosa.
    Muskarci, ako niste kriminalci, tajkuni ili politicari (jer takvi su u Srbiji zasticeni), kad izadjete, sedite i gledajte u pod, ni levo, ni desno, pijuckajte vodu i cekajte da vam neka pridje... A onda je prijavite za seksualno uznemiravanje! Ako vam se stvarno svidi i vi se njoj svidjate, trkom s njom, ali ne kod maticara, nego kod notara da sastavi pred-predbracni ugovor kojim bi se utvrdila priroda vase veze i ponasanje obe strane.
  • NS49

    17.06.2017 06:52
    Ne znam šta da radimo sa babama u autobusuima koje napadaju penzionere.
  • ST

    17.06.2017 06:10
    Drzavo,tako ti i treba...
  • Realista

    17.06.2017 00:01
    Ttoprs'
    Srbija - zemlja zakona i pravosudja

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna