Autor: Beta

Info
13.07.2017.
22:37 > 22:50
Više od 100 organizacija civilnog društva Srbije zatražilo je danas od sudova da hitno preispitaju sve nepravnosnažne odluke o vidjanju dece sa očevima koji su činili nasilje.
  • otac

    14.07.2017 09:50
    pitanje
    IMa druga strana medalje: kako preispitati zlostavljanje mama kojima ocevi uredno placaju alimentacije , normalno se ponasaju prema svojoj deci i bivsoj supruzi.....A bivse supruge svoje frusrtracije iskaljuju na ocevima svoje dece, koji su ponovo skrecem paznju normalni i pristojni ocevi koji zele da provode vreme sa svojim detetom??? I ovih slucajeva ima, cak mozda i vise nego ovih oceva nasilniika. Misljenja sam da je za sve kriv sistem , jer u Srbiji Pravosudje, Tuzilastvo a pogotovo centar za socialni rad ne rade svoj posao na adekvatan nacin a u medijima prikazuju kako su nezasticeni i kako su prepuni posla.To ne odgovara istini.
  • PRAVO DETETA

    14.07.2017 00:08
    Valjda ovo podrazumeva i PRAVO DETETA da NE MORA DA održava kontakt sa roditeljem koji ga ugrožava na bilo koji način.
    CSR primoravaju decu da održavaju kontakte sa nasilnikom u "kontrolisanim uslovima" što je nonsens i ugrožavanje detata.
    Nasilnika LIŠITI RODITELJSKOG PRAVA, a ne omogućavati mu redovan kontakt sa potencijalnom žrtvom u CSR i to nazivati "kontrolisanim uslovima"!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna