Autor: Vijesti

Info
04.08.2017.
09:42 > 09:42
Blagoje Grahovac u tekstu u "Vijestima" piše da su glavni krivci za razbijanje Jugoslavije ratne političke partije i sa njima spregnute njihove crkve i verske zajednice, a uz njih prikrivena je i uloga kriminogenog podzemlja i nadzemlja.
  • Osmi sekretar SKOJa

    04.08.2017 16:43
    Generale silo ljuta kad ti bude dosta ,,,,potsecanja
    Sta ste uradili da TO sprecite
  • Vrabac Podunavac

    04.08.2017 15:35
    Dijagnoza - hronični titoizam
    Divno je kada ovi penzionisani generalčići oplakuju vajnu KUGOSLAVIJU... Po njima je Vučić diktator, ali ne i Broz, sa svojim Golim otokom i najgrubljom represijom prema "kulacima" i drugima koji su se usudili da misle drugačije nego "drugovi" iz SKJ.
    Neizbežni Brozov pionirčić Piplfoks ga je bacio u nesvest...
    Uvek mu ovlaže gaće od leplljive bele mase kada se neki titoista javi sa svojim "mudrolijama"...
  • /

    04.08.2017 14:45
    /
    posle smirenog gledista od 20g-njeno stvaranje ne zasluzuje drugo ime.
    napravljen je cvor koji raspletavanjem mize doneti jos mnogo krvi

  • ?

    04.08.2017 14:13
    Ovaj Majmun neandertal prica takve gluposti i zbog njega jesmo gde jesmo, bio sam u vojsci u to vreme i mogu vam reci ti generali su bili teska bagra i cobani. Nemozes drzati zenu u braku ako te ona vise nevoli i nece, bilo kako bilo jedno je nostalgia a drugo realnost... Hrvati i Slovenci su hteli svoju nezavisnost i to je to, jalov je izgovor kako to neki iz inostranstva kao nas podelili, zavadili. Ovo mi vise zvuci kao kad ti komsija guzi zenu a ti ubijes njega jer je on kriv za sve
  • Vojvosadjan

    04.08.2017 13:54
    @deks
    Jesi nabavio novi album Marka Perkovica ha? Gde si ti to ratovao, u Diznilendu?
  • Vojvosadjan

    04.08.2017 12:46
    @profesor plaćenik
    Sve si ti to bajno napisao.. karma, bozija kazna.. Amerika, Britanija i Nemacka. Zaboravio si SAMO ogromnu pa cak i presudnu ulogu sluzbe sa istoka koju spominje i ovaj “general posle bitke“. Naime ako nisi bas najbolje shvatio pojasnicu ti ja. Rec je o KGB- u i majci Rusiji.
  • www

    04.08.2017 12:20
    A zar i ovaj gospodin general ne snosti neku odgovornost u tom procesu? Ne sećam se nešto da nams e vojska proslavila provodm tog događaja. Generali - izdajnici, pijandure, neznalice i kukavice i njihove slugeranje, pukovnici, su svesrdno doprineli raspadu Jugoslavije, svako na svoj način. Fuj, bre!
  • Piplfoks

    04.08.2017 11:53
    @Profesor plaćenik
    'Druga je stvar, što će svi ateisti sveta imati priliku da se uvere u postojanje više intelogencije koja svima nama upravlja - te time i vrlo brze karme za Britaniju, Nemačku i ameriku, kao i u određenoj meri ostale zemlje koje su im pomagale.'

    Jbt, ispod kojeg kamena izlazite vi zaošinuti fanatici i kako vas sve hospitalizovati?
  • Talac

    04.08.2017 11:34
    Svaka mu je na mestu.
  • Savremenik

    04.08.2017 11:34
    Sve je apsolutno tačno, i dok ove ne bude dominatno mišljenje u društvu, neće nam krenuti na bolje.
    Problem je, međutim što mi sa lakoćom dešifrujemo svetske zavere, ali ne i ovu domaću koja nam radi o glavi 30 godina.
    Tako su nam i dalje krivi Hrvati, Albanci, Muslimani, Nemci, Amerikanci, EU, Nato, Vatikan, uostalom svi sem Rusa, dok udbaši, Miloševići, Šešelji i njihov okot vlada sa lakoćom.
    Verovatno ni sami ne mogu da veruju da im 30 godina prolazi ista priča.
    Šta više, nove generacije u velikoj većini nasleđuju tu kolektivnu frustraciji, a manjina emigrira.
    Tako da ćemo bolji život još dugo gledati samo na TV-u.
  • Deks

    04.08.2017 11:06
    Ovaj gospodin je u mnogo čemu u pravu ali ima i nekih delova sa kojima ne mogu da se složim. Na primer ne mogu se složiti da je Jugoslavija bila "najveći državni i društveno-politički evropski projekat u XX veku" jer to nije bila Jugoslavija već Evropska Unija koja je stvorena u 20. veku a nastavlja da se razvija i u 21. veku. Kod odgovornosti prilikom raspada Jugoslavije nikada ne treba izjednačavati sve strane u tom sukobu jer je jasno da je glavna odgovornost i glavni izazivač rata bio Miloševićev režim koji se još od kraja 80-ih pripremao za objedinjavanje "svih srpskih zemalja" sa prostora Jugoslavije odnosno na stvaranje "Velike Srbije". U tome nisu uspeli ili barem se treba nadati da nisu uspeli jer ima nekih pokazatelja da oni i dalje ne odustaju od tog plana pre svega zbog stvaranja srpskog entiteta u BiH Dejtonskim sporazumom - tzv. "Republike Srpske" koja ima elemente državnosti. Njihova propaganda, potpomognuta "blizanačkim" dešavanjima oko teritorija u Ukrajini koje svojata Rusija, čak vremenom dobija vetar u leđa pa oni nastavljaju da hrvatsku oslobodilačku akciju "Oluja" proglašavaju "zločinom" istovremeno marginalizujući najveći zločin u bivšoj Jugoslaviji počinjen te 1995.g. a to je genocid u Srebrenici. Prećutkuju i to da je akcija "Oluja" verovatno sprečila slične zločine bosanskih velikosrba u drugim tadašnjim UN zonama poput Goražda ili Bihaća...
  • Dusan Savic

    04.08.2017 10:41
    Rat i Mir
    Da je srece rata ne bi ni bilo (ostavicemo sa strare druge faktore i zasto je doslo do raspada). Lepo bi smo se rastali damo lepo rok 10 godina da se dogovorimo kako da se razvedemo medjusobno ko gde i koje teritorije ali bio je jedan veliki problem. Kako bi se politicari obogatili da nije bilo rata. Mi i dalje pravimo idole od politicara a svi su zaradili na ratu i jos uvek zaradjuju na nasoj bedi. Lepo zavadili obican narod a oni kao bivsi komunisti postali nacionalisti pa evropejci i to u svim drzavama ??? Pa kako da im verujemo kada ni sami ne znaju sta hoce !!! Muslimani (tzv Bosnjaci ) nisu imali na oruzja ni nafte samo novac iz islamskih drzava, Hrvati imali naftu i novac od Vatikana i Nemacke, a Srbi Oruzje ni nafte ni novca. Pa se to lepo radilo na ustrb stanovnistva.

    A sa druge strane vec kada je bio rat i kada je bilo neizbezno ratovati, trebalo je lepo i voditi taj rat. A ne slusati politicare. Danas je godisnjica Oluje nasa bruka napadaju a nasa vojska cuti i gleda. Pa imali smo brodove u Jadranu mogli su da reaguju i ne samo tu vec svugde. To je bruka vojske ako si dao zakletvu da ces da je stitis od unutrasnjih i spoljasnjih neprijatelja to si trebao i da uradis. 1999 skupstina je proglasila kraj rata a vosjka je odbranila Kosovo i Metohiju a sada ti isti nesto pametuju.

    Ljudi mislite svojo glavom
  • joja

    04.08.2017 10:37
    Kvalitetna analiza
    Svaka cast da ima petlju da istinu tako direktno obelodani
  • Mile

    04.08.2017 10:34
    Istona
    Bravo generale ali si kasno skupio hrabrosti to da kazes javno.Obicno,coveku dok je dobro u drustvenom uredjenju koje tone,on drzi jezik za zubima.
  • Profesor plaćenik

    04.08.2017 10:34
    Uuuu.... sve ti verujem!
    Ma, ja. Nisu krive Britanija, Nemačka i amerika, već tamo neke partije, verske zajednice, kriminogene strukture.
    Tako je, treba stvoriti novu, lažnu sliku istorije. Oprati što se oprati može.
    Dok deca sisaju sliku EU i maštaju o poslovima i putovanjima, neka mrze bivšu Jugu, jer su je ionaklo srušili rogati komunisti, kriminogene strukture, ratno huškačke partije sastavljene od primitivaca i kojekakve nevaljale verske sekte.
    Mi, Jugosloveni, tačno znamo ko je i kako srušio Jugoslaviju.
    A znaće i naša deca i zapamtiti.
    Druga je stvar, što će svi ateisti sveta imati priliku da se uvere u postojanje više intelogencije koja svima nama upravlja - te time i vrlo brze karme za Britaniju, Nemačku i ameriku, kao i u određenoj meri ostale zemlje koje su im pomagale.
    Svakom prema njegovim delima, tako nam Bog pomogao.
    Jer, ne dolaze dobri dani.
  • Sremac

    04.08.2017 10:29
    Sve je tacno rekao. Ima tu jos dosta detalja koji bi mogli da se dodaju kako bi u potpunosti popunili sliku nase nevolje.

    Sveto trojstvo zla u Srbiji : Crkva + Politicari + Kriminalci.
  • Radojica

    04.08.2017 10:19
    General? Avijacije?
    SFRJ da je valjala, ne bi propala... Zašto nije Španija propala? Imaju 6 regija koje bi sutra bile države da ne štima država i da ih ugnjetava Madrid kao Beograd. A ovaj stručnjak je bio u poziciji da izvrši svaku vrstu vojničke dužnosti i da strelja svakog izdajnika, a sad kad to nije uradio, sad bi da bude pametni izvestilac prilika...
  • Peki

    04.08.2017 10:09
    Kad malo rasirite obzore i pogledate detaljnije istoriju evropskog kontinenta shvatite da je potpuno prirodno i neizbezno da se narodi i drzave menjaju prema odnosu snaga i pritisaka...Jugoslavija je bila eksperiment i bez obzira na na nostalgiju kdo nekih nije imala velike sanse da opstane duze...dobar nacin da dobijete osecaj brzine kojom se narodi i drzave menjaju tokom poslednjih par hiljada godina je ovde https://www.youtube.com/watch?v=uxDyJ_6N-6A
  • A

    04.08.2017 10:02
    Tako je
    Sve je bas tako sta god nam oni pricali.
  • Tačno

    04.08.2017 09:51
    Jeste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna