Autor: Beta, 021

Info
05.08.2017.
17:41
Beogradski vodovod apelovao je na građane da po tropskim vrućinama vodu za piće ne koriste za zalivanje bašta i travanjak i punjenje bazena već da je racionalno koriste.
  • navodno normalan

    05.08.2017 18:51
    Beočinski vodovod danima kažnjava stanovnike ovdašnjih mesta Rakovca,Beočina,Čerevića višesatnim isključenjima.Konkretno,juče u Rakovcu skoro ceo dan nismo imali vode,danas je voda nestala oko podneva,ne zna se da li ćemo do kraja dana dobiti vodu.Činjenica ,da jkp Beočin vode nestručni ljudi.
  • Lala

    05.08.2017 18:18
    neodgovorni pojedinac
    Koja to inspekcija i po kom to zakonu će da me kazni ? Da li to vodovod poklanja ili prodaje svoj proizvod ? Kao i svaki korisnik u N.S. znam da postoji samo razlika u ceni do 5 kubika po članu domaćinstva i nekoliko puta veća preko toga. Hoće li mi inspektor stajati u kupatilu i brojati koliko se puta okupam u toku dana i zabranjivati ako on smatra da to radim previše puta. Ah da zboravio sam to je "osveštana" voda. Dokle god redovno plaćam što potrošim imam prava i da trošim kolike su mi potrebe. Inače gospodin preletač Vesić u beogradskoj hronici tvrdio da snabdevanje stabilno i da im je proizvodnja još uvek veća od potrebe građana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna