Autor: Tanjug

Info
13.11.2017.
09:17
Sva potraživanja koja izvršitelji naplaćuju moraju da budu potvrđena pravosnažnom sudskom presudom, a svaka tužba podneta na rad izvršitelja razmatra se po hitnom postupku, kaže ministarka pravde Nela Kuburović.
  • Visnja

    09.12.2019 09:14
    tuzba protiv vlasti
    Kada pisete tuzbu bez advokata vodite racuna da vam sudije uz obrazlozenje da tuzba nije uredjena ne vrate predmet.I ako iskoristite sve informacije o pisanju iste sudije u uzickom sudu vracaju tuzbe!Tako dobijaju na vremenu ili zbog mita ili iz neznanjaKako god zivimo u takvom vremenu.Nije za utehu.Imala bi sto sta da napisem....
  • Jovan

    13.11.2017 16:24
    Sve je to lepo ali zasto ministarka ne ode u kontrolu novosadskog izvrsitelja Dragana Dragovica koji ima kancelariju 3x3 i sliku Putina na pola zida, jel moze to tako?
  • matematika pravnika

    13.11.2017 11:00
    uzmi sve što ti život pruža
    Ministarka je toliko dorasla pravnoj struci da bi joj rubrika saveta u ženskoj štampi bila onako baš taman. Tužićemo državu zbog OTIMANJA, zbog antisocijalnosti ZIO, a ministarka neka i dalje broji uspešnost realizovanih predmeta. http://www.mdtfjss.org.rs/sjfr/sr/preocena-spoljasnjeg-ucinka/3-2c-delotvorno-izvrsenje ; http://forum.mojepravo.net/new/b2/blogs/blog5.php/v-r-vodineli-263-privatni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna