Autor: agencije

Info
24.11.2017.
21:07
Presuda po žalbi haškog tužilaštva na oslobađajuću presudu lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju očekuje se u prvoj polovini iduće godine, izjavila je portparolka Mehanizma za međunarodne krivične sudove UN Helen Eglston.
  • XP

    25.11.2017 04:17
    Umesto da se posle izlaska iz Hada pokrije ušima i leči rakoša on ide po televizijama i viče, huška i prdi protiv zapada.Na izborima je jedva prešao cenzus, i to mu je mnogo, dobio lovu da glumi umerenu opoziciju.Koliko je samo mladih ljudi poginulo, a koje je on kao lider SČP slao na ratište.I za to bi trebalo da odgovara roditeljima poginulih, ali nema ko da mu sudi.Vučko ne treba da ga isporučuje nigde, ni njega niti jednog građanina SRB, isto kao što rade i Ameri.
  • VladaN

    24.11.2017 23:19
    Osudite ..
    ...kompleksaša koji je huškao iz Beograda i širio rasnu, verku i nacionalnu mržnju. Usput je obučio izvesnog Vučića da izjavi "da treba ubiti sto muslimana za jedgoga srbina"(svaka sličnost sa sadašnjim preCednikom je slučajna) i sigurno ima saznanja o ubistvu Đinđića pošto je pobegao u Hag da bi spasao živu glavu kao i svaki patriota-junak 90'ih. Potom će biti interesantno da vidmo kako će svog političkog tatu AV da isporuči na izdržavanje zaslužene kazne. Tata ipak suviše zna o radikalu-ultranacionalisti-ratnom huškaču-ministru informisanja-jadnom premijeru i još jadnijem precedniku kome je do pranja svoje prljave političke biografije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna