Autor: Tanjug, Blic

Info
07.12.2017.
12:08
Epidemiolozi predviđaju da će u naredne dve nedelje doći do povećanja broja obolelih od malih boginja, a prema podacima Instituta "Batut", među zaraženima sve je više onih koji nisu vakcinisani ili su zaštićeni samo jednom dozom vakcine.
  • Nezaposlen

    07.12.2017 23:17
    Vidimo se
    Strasno. Opet sire paniku I zamazuju oci maloumnima pred gorucim problemima u drzavi. Jadna li si zemljo u kojoj see prica o ovom. Dajte da vidimo koliko je novca potroseno na ovu kampanju, plakate, nastupe. Javnu nabavku vakcina smo proucili na sajtu rzzo I zato nemaju para za porodilje I jasno nam je da se nabavka vakcina opet sprovodi sledece godine, jer ovima istice rok a I u planu je. Rekao bih da ce ovde jedino sudovi naraditi kadkrenu tuzbe za I've moralne obaveze I otkrivanje podataka o zdr.kartonima . Verovatno je u pitanju visi interested gospode na vlasti all to be se otkriti kad tad. Pozdrav iz zemlje u kojoj smes da mislis svojom glavom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna