Autor: Beta

Info
23.02.2018.
22:04 > 05:31
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će Rudarsko-topioničarski basen (RTB) Bor ove godine dobiti strateškog partnera.
  • Kaligula

    24.02.2018 10:12
    Najava nove velike kradje preko Bora. Sve vlasti drpale pa ce i ova. Pokradene milijarde eura.
  • "rtb bor"

    24.02.2018 07:31
    BIĆE OD RTB BOR, KADA BI BILO?
    Brnabička izjavila je, u Boru, da će do polovine godine biti završeni pregovori sa potencijalnim strateškim partnerima za RTB Bor, a da li je rekla koje godine. Zaboravila je da juna meseca raspisuju tender za strateškog partnera. Iz ovoga sledi da sve političare, pa i premijer(ku), Spaskovski je preveo "žednih preko RTB-ovske mutne vode". Ona tvrdi da je RTB Bor „stao na noge“ i ispunjava obaveze, a nije proverila izveštaje agencija o poslovanju RTB Bor. Tvrdnja da RTB Bor ispunjava obaveze, opovrgava EPS, koji u svom izveštaju iznosi da RTB Bor duguje, za utrošenu električnu energiju, 80 miliona evra, nisu proverili, a tvrde, da RTB Bor plaća rudnu rentu, a do skora dugovao 40 miliona evra, zbog RTB Bor, Srbija treba da plati 40 miliona evra Mitilineosu i još 60 miliona, ako grci ne povuku tužbu. Taj dug je napravljen devedesetih godina XX veka, kada je Spaskovski vedrio i oblačio u RTB Bor. Dobro bi bilo da političari, pre izjave, provere tačnost ono šta će izjaviti, a ne da iznose Sosine laži, no narod je navikao na njihove laži i bajkolaži. RTB Bor neće biti privatizovan dok može i ima šta da se krade i mulja: pare, zlata, bakra. Predizborna farsa se završava i mnogo toga rečenog će se zaboraviti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna