Autor: RTS

Info
11.03.2018.
08:17 > 07:58
Ideju je dala Turska i obećala finansijsku podršku za rutu preko Bijeljine do Sarajeva i istočnom Bosnom. Srbija je spremna da gradi obe svoje trase puta: od Sremske Mitrovice do Bijeljine i od Požege do Kotromana.
  • Naše ime

    11.03.2018 11:26
    @Salmonela
    Fali to što zavisiš od Hrvata i njihovog šikaniranja na granicama, i još plaćaš putarinu koja je među najskupljima po km, kuda god da prolazi samo ako izbegne Hrvatsku biće dobro. Isti razlog zašto Rumuni i Bugari prave autoput tik uz srpsku granicu, da ne moraju više da gube vreme i živce u našim redovima i još da nam plaćaju za to zadovoljstvo
  • Salmonela

    11.03.2018 10:25
    Sta fali da spuste mali krak sa puta BG Zagreb umesto ovog megga projekta. Pa samo Sarajevo Mostar nikad nece zavrsiti jer pljackaju projekte.
  • E moji...

    11.03.2018 09:30
    Zalosni Vojvodjani
    Da nam je bar asfaltirano ko svet od N. Sada do Sremske Mittovice, Sombora, Vrsca i Kikinde... A o "hrptu" na Fruskoj gori da ne govorim. Dok nam Era nije popravio Rakovac-Zmajevac-Vrdnik, do svog hotela i etno-sela, ne bismo ni na izlete mogli. Sramota!
  • Vlada

    11.03.2018 09:26
    Ko god je ikad prolazio tom deonicom svestan je da je ta ruta koju forsira Bakir Izetbegović, odnosno zvanično sarajevo, jedna obićna ludost. Autoput Sarajevo-Beograd ali preko Zenice...u praksi to bi izgledalo, prevedeno na našu regiju, da autoput Novi Sad - Beograd ide preko Kikinde. Zaista nema smisla...iskreno se nadam da će kod muslimana, bošnjaka, u BiH konačno proraditi svest i mudrost i da će tog muslimanskog fundamentalistu Bakira Izetbegovića, koji minira svaki pokušaj suživota i pomirenja, poslati na političko smetlište gde mu je i mesto. Nezdravo je i pogubna, prvenstveno po bošnjake, ta politika prikrivenog fundamentalizma koju sprovodi Bakir.
  • Zivan

    11.03.2018 08:33
    Mnogo nam važnije da poboljšamo saobraćajnice Novi Sad- Zrenjanin- Vršac, Zrenjanin- Kikinda, Sombor- Novi Sad, Novi- Sad- Bačka Palanka, Zrenjanin- Pančevo, Novi- Sad- Ruma. Posebno je pitanje zapostavljanje pružne mreže i železnice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna