Autor: Tanjug

Info
11.03.2018.
21:50
Skupštinski odbor za obrazovanje, nauku, tehnološki razvoj i informatičko društvo razmatraće u utorak, 13. marta, stanje na Univerzitetu u Kragujevcu i sprovedene procedure za izbor rektora Nebojše Arsenijevića.
  • Epidemija

    12.03.2018 11:23
    E, neće da može!
    Ima takvih diktatura i u Novom Sadu. Doduše nije locirana u rektorskom establišmentu. ALi zato FTN, nepotizam, osobe sa dna stručnosti, matematičari bez SCI radova i bez doktorskih kandidata, bez uslova za izbore u redovne profesore, u dubokoj starosti i dalje vode Fakultet tehničkih nauka te prave svoju prćiju od sistema.
  • Jogi Letač

    12.03.2018 09:03
    Jel to onaj isti Zukorlić koji je širio svoj univerzitet bez građevinske dozvole? Ko je našao tu da drži nekekve pridike o moralu? Neznam šta se događa na KG univerzitetu, s obzirom da je savet ponovo glasao za istog rektora, ali je Zukorlić poslednji koji time treba da se bavi.
  • TheBlackVegetable

    11.03.2018 23:06
    Ovaj slučaj će biti iskorišćen kao povod za ukidanje autonomije univerziteta i otvoriće put za partijsko postavljanje rektora. Tačka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna