Autor: Tanjug

Info
26.03.2018.
07:20
Postupak po zahtevu za rehabilitaciju srpskog premijera za vreme okupacije u Drugom svetskom ratu Milana Nedića nastavlja se danas pred Višim sudom u Beogradu.
  • Tihi

    26.03.2018 15:20
    Da
    Ovi sto i sad veruju u njihovog druga Tita da zacepe svoja usta! Kleli ste se 60 godinau majmuna kog su vam postavili Englezi i kad su videli da im vise ne trebate razbili vam drzavu sa vatrogasnim biciklistickim i raznim drugim udruzenjima Ovaj je spasavao narod od te vase Brace iz SKJ dok su jos bili u svojim pravim uniformama sa nozevima u rukama a vi ih onda proglasili svojom bracom,ako su oni i dan danas vasa braca Moja NISU NITI CE IKAD BITI OLOSI JEDNI ZATUPANI
  • NS49

    26.03.2018 11:53
    Pobednik piše istoriju pa smo mi vaspitavani po filmovima Veljka Bulajića koji je po savetu Broza četnike uvek prikazivao najgorima dok ustaše retko.
    Neki dan rekoše da je sprečio ubijanje Srba tako što je molio Hitlera da obuzda ustaško klanje a to pre nismo znali. To je bila baš vazalna vlada i ko zna šta je sve tu bilo. Ipak jedni smo narod koji nije slao vojsku na SSSR u to doba. Slale su ga RUmunija i Slovačka a verovatno i Bugarska.
    Šta god sud da presudi nekome se neće svideti ali našoj Ruskoj braći se baš i ne sviđaju rehabilitacije onih koji su bili na drugoj strani. Nisu naše zvali na zadnu vojnu paradu 9. maja.
  • lol

    26.03.2018 11:35
    @Срб

    Genije, da su zaista crtali takve granice, Srem bi pripao Hrvatskoj, a Bačka Mađaraskoj. Znaš, kao za vreme Pavelića i Hortija... ili misliš da bi se Paveliću i Hortiju mnogo više svidelo da Bačka i Srem (kao i sama Vojvodina) pripadaju Srbiji?
  • Gladius et anus

    26.03.2018 11:21
    Maximus
    Свима који су оптерећени овим недићевско љотићевским и титоистичких ступидаријама боље би било да нађу неку женску и да ураде нешто по питању наталитета...
  • Martinbeztopova

    26.03.2018 09:43
    @ Срб
    Izgamizali ste ispod raznog kamenja, tamo ćete se i vratiti ...
  • Starosadjan

    26.03.2018 09:40
    Kakva je to sramota; uopste pokretati sramni postupak rehabilitacije saradnika Nacista. Ta "srpska majka", navodna, je pocistila Jevreje brze i od samog Hitlera?! Pa kako Vas nije sramota! Draza, Nedic, Ljotic; cetnici, nedicevci, ljoticevci...SLJAM najobicniji. U fokus ih je vratio isto tako SRAMNI REZIM Slobodana Milosevica - kojeg i danas gledamo. Sve SLJAM DO SLJAMA. Do 90-tih, nisam znao za toliko ZLO. Sada mislim da je Tito napravio najvecu gresku, sto to nije do koske istrebio. A nikad nisam bio, ni komunista, niti su mi preci bili partizani itd. Obican vojvodjanski svet. Al ovo ZLO...Nit obraza, nit morala, etike...Norvezani NIKAD nece rehabilitovati Kvinslinga. Ali Ovi, i Rusi...I Hitlera danas slave.
  • Indijanac

    26.03.2018 09:32
    Zločinac bio i ostao! Baš kao i njegov lovac na ljude Marisav Petrović.
  • Mali djura

    26.03.2018 09:09
    Kvisling, izdajnik Srba I svega sto je sveto kod svog naroda, nema veze sa pricom komunista. Prihvatio ideologiju neonacista, slao svoj narod u logore, bio na celu drzavnog ustrojstva koja se po filozofiji nista nije razlikovala od paveliceve hrvatske ili hortijeve madjarske. Njegovi policajci, sprovodili i pomagali zlocin u Kragujevcu, Sajmiste... ruke mu do lakata u krvi, a u paklu gori kao salama
  • Срб

    26.03.2018 08:00
    Зрењанин - сметлиште историје
    Српски мученик. Комунистичке звери га убише... и нацрташе границе као да су лично питале Хортија, Хитлера и Павелића

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna