Autor: Novosti

Info
26.03.2018.
08:29 > 22:30
Komisija za izradu Građanskog zakonika završiće posle 12 godina rada do kraja ove godine posao i Prednacrt zakonika trebalo bi do decembra da bude predat Ministarstvu pravde.
  • Bahati bez problema

    27.03.2018 08:59
    Čestiti sa većim problemom
    Centri za socijalni rad se plaše bahatih roditelja i njihovu decu će sada izdržavati taj fond.
    Čestiti roditelji će i dalje plaćati uredno za minimalno viđanje dece, jer na njima zaposleni u centrima pokazuju svoju moć da odlučuju o jako bitnim životnim pitanjima kakva su porodični odnosi.
    Za zaposlene u centrima bi uveo kriterijum da moraju da su u braku i da imaju najmanje troje dece koja nemaju problema sa školom, društvom i porocima.
    Znam da ne bi imao ko da radi, ali tada ne bi bilo nakaznih odluka od onih koji se ničim nisu potvrdili i nemaju pozitivna iskustva u braku i roditeljstvu, a baš o tome odlučuju kod drugih.
  • B

    27.03.2018 08:20
    Kako se
    Ovde ne jave razne NVO da vidimo koliko su muškarci diskriminisani u celoj priči.
  • Jasmina

    27.03.2018 07:58
    Slucajno
    Upoznala sam zenu, koja je robijala zbog ne plaćanja alimentacije.Gospodo draga, hapsite oceve, koji izbegavaju, ne samo ne plaćanje alimentacije za svoju decu, nego i one koji NE PRIZNAJU OČINSTVA! MOLIM, DA DRŽAVA POSEBNO OBRATI PAŽNJU NA TAKVE KRIMINALCE! HVALA
  • Shimmy

    27.03.2018 01:56
    Ukinuti nepravdu
    Ukinuti lepo alimentaciju, izjednacavanjem vanbracne zajednice sa bracnom, brak je obesmisljen. A svoj deci rodjenoj u braku lepo dodeliti pravo i obavezu na podjednako izdrzavanje od strane oba roditelja po pitanju provedenog vremena i para.
  • ice

    27.03.2018 01:41
    GLuposti ..
    Cisto me zanima, posto se stalno prica o muskima.. jel ima nekada da zena placa alimentaciju??
    I ukoliko je starateljstvo dato npr zeni ,zasto onda muskarac mora da placa alimentaciju? Ako je dete tako zeni ,neka ona placa sve sto treba da se placa, a muskarac radi po dobrovoljnoj bazi, e to je za mene ono sto se podrazumeva.
    A zabrana fizickog kaznjavanja je tek debilnost...ako dete nema obaveze do magicnih 18 godina onda ne moze imati ni prava, i obrnuto.
    Nije zakon ili drzava napravila dete nego roditelji i njihova je odluka na koji ce nacin resavati probleme ,naravno dok god to ne prelazi u brutalnost i zlostavljanje, ali samar dva bulji ili licu sigurno nije zlostavljanje a jos manje brutalno..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna