Autor: Beta

Info
10.08.2018.
17:43
Predsednici dva reprezentativna sindikata prosvete, Unije sindikata prosvetnih radnika i Sindikata radnika u prosveti Srbije, Jasna Janković i Slobodan Brajković izjavili su danas da su nezadovoljni platnim razredima.
  • Dokle

    11.08.2018 13:55
    Nije mi jasno kad ce da naprave generalnu obustavu rada sekretari , racunovodje i pomocno osoblje po skolama pa da vidi Vlada , ministarstvo , sindikati , a i nastavnici sta je sve potrebno da bi funkcionisala jedna firma , skola , objekat ili kako god.Bruka i sramota pogotovo za sindikat da jedan deo sistema u prosveti koji takodje odvaja od svojih plata za sindikate je uvek marginalna tema i uvek se na njihovu stetu dogovaraju sa Vladom.Upravo zbog tog sektora prosveta i ima tako mali prosek plata za koji se sindikati uvek bune.
  • Koj

    11.08.2018 13:21
    Joj
    Pojma nemas sta pricas...kakve veze imaju prosvetari sa obicnim radnicima...apsolutno nema dodirnih tacaka....elem vama na minimalcu drzava nikada nista nije ni skidala pa ne znam sta bi vam i vracali a osim toga minimalac stalno skace pa se takp vec skoro izjednacio sa platom srednje skole
  • Dark Veber

    10.08.2018 18:27
    Već drugi put vam povećavaju po 10% i niste zadovoljni? A mi radnici u upravama koji imamo najniže plate? Neko ne radi ništa a neko Boga mi za dvoje! Šta je sa vozačima u jgsp, radnicima na odžavanju toplane, vodovoda, čistoće itd? Njima još nije vraćen ni 1% od skinutih 10! I treba doktori da budu u višem platnom razredu oni odlaze u inostranstvo za pet puta veće plate a vi ne možete da predajete u stranim školama. Prvo ukinuti zakon o privremenom umanjenju zarada pa onda povećavati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna