Autor: Tanjug

Info
23.08.2018.
06:59
Vodostaj Dunava, Save i Tise u Srbiji je nešto niži, ali nema nikakavih problema niti obustave plovidbe, kažu u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.
  • Gari

    23.08.2018 12:33
    Izgleda da ste dodjosi.
    E prosto citm poruke i ne mogu da verujem da vam uktatko objasnim. PAZI SAD RECENICU.
    Od kako je nama u kako je zvali R. SCG, R. SRBIJI vise stranacki sistem nama ide sve NADOLE. Zasto? Nekada su se Direktori javnih preduzeca Pinki, Vode Vojvodine, Vojvodima Sume, Srbija Vode, Srbija Sume i tako dalje... Vodili stvarno Visoko strucni Direktori i prateci kadrovi koji su minimalno radili 5 godina na terenu da uvide stvarni problem pa su ga tako i rasavali. A sada ove p....... Direktore ne mozes isterati iz kancelarije, osim kada je u pitanju ZDERANJE u bilo kom smislu, a o strucnosti necu da govorim. TAKO DA VAM PREDLAZEM DA NE LUPETATE GLUPOSTI ONI OVO, OVI OVO I TAKO DALJE I BLIZE, VEC MOTIKU U SAKE O NESTO DA URADIMO, A STO SE TICE "NJIH" OTERAJ TE IH ODANDE ODAKLE SI DOSLI, JEDNOSTAVNO UNISTI LISTIC I NR GLASAJ ZA NIKOG.
  • Djura

    23.08.2018 11:44
    Karin komerc nabacuje shut na preostali deo obale pa ce uskoro da se spoji sa Futogom. Da li zaista ne postoji ni jedan novinar koji moze da ispita sta se tamo desava i zasto se tako surovo unistava obala dunava?
  • Da se nadovezem JA

    23.08.2018 11:33
    Da li postoji iko u ovoj drzavi koji ce da proceni stetu koji cini Karin komerc izvalceci pesak na tri kilometra od Nekada najlepse plaze na Dunavu? Izvlacenje peska godinama unazad dovelo je do toga da se pesak ne nanosi u dovoljnoj kolicini na obalu prirodnim putem pa sada kao rezultat toga imamo odvratno muljevitu obalu na Nekada Najlepsoj plazi na celom toku dunava. Prvo je tu sudbinu zadesio “treci spor” pa “Macak” a sada je dejstvo ljudske nepromisljenosti stiglo i do obale Stranda. O silnim splavovima koji piske i da ne kazem sta jos na 500 m uzvodno od stranda. Ima li ikoga u ovome gradu, pokraini i drzavi ko ce da misli malo dalekoseznije od danas?
  • LusiNS

    23.08.2018 10:45
    Šta u Futogu da izvlačite, pa Karin komerc je već stigao do Panonskog mora?
  • @kazi ,,ladja,,

    23.08.2018 10:23
    Oduvek se moglo pešačiti do trećeg stuba kada je nizak dunav. Kanda nisi puno boravio na Štrandu.
  • kazi ,,ladja,,

    23.08.2018 09:24
    Skidali su pesak sa spica i prebacivali u korito pre par godina da bi elita mogla da isplovi a niste navlacili pesak na obalu Stranda i sada skoro do treceg stuba pesacite. Kada das ,,naprednima,, da vode firmu pa se iscudjavaju. (sve zaseru).
  • Ja

    23.08.2018 09:04
    Pa kako ne moze da se prodje? Karin komerc izvlaci milione kilograma godisnje. Mislio sam da je Dunav vec dubok 50 metara koliko je iskopano.
  • Dejan

    23.08.2018 07:51
    kvaliti serb
    Kompletan saobracaj je kritican po celom srbistanu, zimi zaledi Dunav, nemamo kako i scim da odcepimo, Dunav na koti 700 i vise kod Ns ne moze brod da prodje ispod mosta, samo mali povecan broj turista koji prolaze autoputem odmah se naprave cepovi na naplatnim rampama ( moras daplatis da bi se mucio !!) zatim zeljeznica koja kod Ns pradstavllja jedan jedini cep na realciji Holandija-Grcka. Sad vidite o kvalitetu infrastrukture i njenoj funkcionalnosti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna