Autor: Danas

Info
16.11.2018.
19:02 > 20:04
Ministarstvo rudarstva i energetike tvrdi da su male hidroelektrane neophodne, dok u resoru ekologije tvrde da će zakon menjati, jer elektrane ni sa čim ne doprinose životnoj sredini.
  • Mirko

    17.11.2018 06:37
    Uzicka 12
    POgledajte ko dostavlja i instalira i financira male hidroelektrane? Strane firme strani konzultinzi.

    Idemo dalje: Njemacke firme i Italijanske su u dogovoru napravile ovako: Tenderi za razvoj Srbskog i Crnogorskog elektro sistema. OK? Idemo dalje.
    EU i EBRD (evropska banka za razvoj) raspise Tender za projekt dacu vam tacne podatke da nebi bilo cenzure: kabel 400 kV pod morem izmedju Crne Gore i Italije vrednost 500 mil. Eura kredit odobren Crnoj Gori ne Italiji. Naravno narod ce da vraca kredit. Idemo dalje. Pogledajte strukturu managementa u C.Gorskom Elektro poduzecu: sve Italijani i otkupili dionice. Idemo dalje. Struju koju ce proizvoditi hidro ekektrane i Vjetrovni park opet prodan nekom Arapinu da se zataskaju milioni investicija i onda se struja koja je proizvedena prodaje pod navodnicima prenosi u Italiju po veoma maloj ceni koja je u C.Gori u Italiju po 2 puta vecoj. I ko zaradjuje? Istoje sa Srbijom ima investicija u mrezi naravno a onda oni prodaju na trgu nasu struju po Njemackoj i dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna