Autor: Tanjug

Info
25.11.2018.
08:08
Počeo je da se primenjuje Pravilnik o bezbednosti dečjih igrališta, a cilj je da se poveća bezbednost mališana dok se igraju na otvorenom.
  • Sasa Krompic

    25.11.2018 11:48
    Stakleno zvono
    ... a za to vreme u paralelnom univerzumu se desava nesto malo drugacije

    https://www.detinjarije.com/svet-u-modi-opasna-igralista-koja-razvijaju-decje-sposobnosti/
  • Zoran

    25.11.2018 10:56
    Moraće da se naplaćuje
    Održavanje i osiguranje biće jako skupo za lokalnu samoupravu. Moraće da se naplaćuje igranje dece a to znači još novca za inkasante i čuvare. Nema druge, ili da se zatvore i budu samo privanta igrališta.
  • fit

    25.11.2018 10:20
    popravite teretane kod vodovoda i danubiusa, oskrnavljene su već GODINAMA
  • Vidoviti limanac

    25.11.2018 09:46
    Vidim budućnost
    Ovako definisanim pravilnikom predviđam nam budućnost bez dečijih igrališta. Možda prežive naka privatna, po kafanama ili slično ali ova "ničija" će polako nestati sa ulica.
    Zašto?
    Pa to je prosto! Ima veze sa našim mentalitetom. Već vidim da će dobar deo roditelja pokušati da iznudi lovu od vlasnika (grada) i na taj način će stimulisati vlasnika da polako počne sa ulanjanjem igrališta.
    Iz istog razloga predviđam umanjenje broja novih igrališta...
    Živi bili pa videli i iskreno se nadam da su mi se pomutile vizije ali ako mućnete glavom možete i sami doći do sličnog scenarija iz moje vizije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna