Autor: Index.hr

Info
27.11.2018.
23:55
Kineski naučnik He Jiankui objavio je da je prvi put u istoriji uspio da stvori genetički modifikovane bebe, što je izazvalo buru kritika u redovima stručnjaka, ali i u javnosti.
  • Sveta

    28.11.2018 08:17
    Istopolni brakovi
    Ozakonjavanjem istopolnih brakova je prvi korak ka dobijanju GMO beba. Jer će sve veći broj tih sklopljenih brakova želeti da imaju decu. Ta deca će se stvarati sa GMO tehnologijom u aparatima. Tako da mnoge države ovakvim brakovima i tolerancijom istopolnih brakova podstiču pritisak na nauku da ovoj grupaciji ljudskog roda omoguću izjednačavanje u svakodnevnom životu.
  • ***

    27.11.2018 13:16
    Stoke
    Zapad odavno vrši eksperimente na ljudskim fetusima u Britaniji i Italiji, gde su zakoni prilagođeni tome.
    Za početak projekta, navodno ubijaju fetuse posle 3 meseca.
    I treba da im verujemo.
    Ciljevi su ima da dobijaju bića koja ne podležu zakonima dosadašnjeg morala i da budu robovi vlasništvo kompanija i države.
    Pri tome se koriste i za medicinska istraživanja, za borbu protiv i pronalaženje novih bolesti u ratne svrhe.

    Čovečanstvo je odavno puklo i Biblija nije bez veze ostavljena ljudima od rase koja nas je stvorila.

    Znali su s čime ćemo se petljati, tako da su ugradili enzim u čoveka koji po smrti u roku od 12 sati čini organe neupotrebljivim za presađivanje, proces koji nema veze sa truljenjem - demontaža DNK lanca.
    Za ovo otkriće su zaslužni naučnici iz Britanije koji su radili na smrti fetusa.
    Otkriće je staro 2-4 godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna