Autor: Tanjug

Info
11.12.2018.
12:40
U ovom trenutku ne deluje preterano realno da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, kaže direktor agencije IPSOS Srđan Bogosavljević povodom spekulacija u medijima da će vanredni izbori biti na proleće.
  • I

    12.12.2018 00:40
    Nema potrebe trošiti novac građana na izbore.
    Neka demokratski izabrana vlast vlada do kraja mandata ili dok ih ulica ne skloni.
  • Bole

    11.12.2018 14:52
    bokikoki@gmail.com
    Opozicija je potpuno neozbiljna i neodgovorna, sutra da budu izbori ne bi prešli cenzus.
  • Da, da

    11.12.2018 14:22
    Ima razloga za izbore
    Evo, daću mu dva razloga.
    Prvi bi bio opšte nezadovoljstvo naroda donošenjem zakona i odluka ove vlade koje su usmereno isključivo PROTIV NARODA, u prrethodnih 6 godina.
    A šest godina nije malo za nezadovoljstvo i nemanje pomaka u državi - za narod.

    Drugi razlog bi bio strah aktuelnog predsednika od.... nazovimo ih međunarodnih pretnji i ucena i pritisaka da se prizna Kosovo.
    Čovek želi da se izvuče iz takve situacije i treba mu to omogućiti, kao i nama da se pregrupišemo u vezi Kosova i odlučimo kao narod kakvu vestu otpora da primenimo.
  • glasač

    11.12.2018 14:04
    agonija
    Jasno je da ovi na vlasti nemaju blage veze i da su od zla oca i gore majke ali pobogu alternativa njima je ĐILAS??? Jeremić, ekipa DS-a, Zveri, ljiga od Čanka....
    jbt ne mogu, pa jedva sam se njih rešio u svom životu pa sad da ih vraćam.....
    Mora neko nov da se pojavi.
  • Merima

    11.12.2018 13:25
    Izbor
    Opozicija priča o izborima a moli se bogu da ih ne bude jer bi ponovo doživeli fijasko kao što su i na prethodnim. Građani podržavaju samo one koji rade isključivo u njihovom interesu i stvaraju bolju i srećniju budućnost.
  • Nebojsa

    11.12.2018 12:54
    izbori
    Izori sada najmanje trebaju opoziciji, prema zadnjim istrazivanjima objavljenim pre neki dan, opozicija bi bila statisticka greska na prevremenim izborima ako bi se desili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna