Autor: Tanjug, Blic

Info
13.12.2018.
08:50 > 09:15
Vozače će na autoputu Beograd-Niš na proleće snimati 56 kamera na 14 lokacija u oba smera, i to na deonicama od svega šest do 32 kilometara, piše "Blic".
  • PERICA

    13.12.2018 13:45
    MAGLA
    Normalno bi bilo da su kamere postavljene na mostovima u klisurama gde se pojavljuje magla pored "potpornih zidova koji padaju" ........................................itd
    Ali tu nema keša .
  • EvoOvako

    13.12.2018 10:29
    JošNešto
    Dok se na autoputevima postavljaju kamere na svakoj banderi, sa druge strane u mnogim selima NE POSTOJE RAMPE na pružnim prelazima, pa je tako i sinoć bio u Bogojevu (Odžaci) udes na jednom takvom prelazu.
    @Vozac - Postoje kompanije koje regulišu naplatepo Evropi. Probaj napraviti sa svojim vozilom prekršaj i ne platiti u EU, pa vidi da li ćete naći. Naravno, pod uslovom da te uhvate u prekršaju. Običan parking nemoj platiti, pa ti sad vidi.
  • EvoOvako

    13.12.2018 10:16
    U
    Celoj EU, ka kojoj mi stremimo, nigde nema manje plate, a ni veće kazneu odnosu na plate!
    Da se razumemo, reda napraviti treba. Svuda, ne samo u saobraćaju, ali pravljenjereda počinje NESELEKTOVNOM preimenom zakona, pa ako ova kamera uhvati "šerifa" da i on plati, a ne samo boranija da plaća. Posle toga, uvođenje reda ide od malih nogu - od kolevke, preko vrtića, školskih dana. A najposle i rigoroznim kaznama.
  • Vozac

    13.12.2018 10:15
    To sto domaci vozaci dobijaju uplatnice ostom, a stranci ne, je diskriminacija koju Strazbur posebno voli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna