Autor: Danas

Info
21.12.2018.
14:10 > 14:18
Kombi prevoz putnika mogao bi da nestane ukoliko se ne promene ili prilagode odredbe novog Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, tvrde predstavnici Udruženja kombi prevoznika koji za sredinu januara najavljuju protest.
  • MMS Car

    09.02.2019 19:39
    kombi protest
    EU nam postavlja nemoguce uslove da imamo bar polovinu njihovih plata lakse bi se izborili sa ovim problemima.
  • ns

    21.12.2018 17:11
    Ponovo
    Radili su nezakonito i hoće dalje po starom. Nemam baš puno lepog o vlasti, pa bilo juče ili danas, ali ovi su...
  • o

    21.12.2018 15:05
    "Autobusi i minibusevi sa više od 18 mesta moraju godinu dana unapred da se prijave za neku liniju i kada je dobiju obavezni su da je održavaju i poštuju red vožnje"
    A gle, ipak se ne pridrzavaju bas, gle uz to su im vozila prljava, cesto neispravna i neudobna. A gle, isti ti kombiji koje hoce da izbace iz poslovanja su tacni, precizni, dobro organizovani, cisti i sigurni. Nisu u obavezi nista a postuju sve kao da smo u Svajcarskoj. Verovatno je to i problem, jer ljudi biraju s kim ce da putuju. Ja sam zaista odusevljena kombi prevozom, to je jedna od retkih stvari koje dobro funkcionisu na ovim prostorima, i ovo je stvarno svinjarija sta im rade. Ne mozemo bas nista da imamo ko ljudi, samo svinjarije i ponizenja.
  • Rade

    21.12.2018 14:47
    Skoro sam isao sa jednom poznatom agencijom do budimpeste blagi uzas kombi prljav sve se raspada pojas pokvaren vozac prica kakobspava samo par sati dnevno i naliva se red bulom platis 25 e niti racuna niti karte i sad kad treba uvesti reda njima smeta treba li da se desi neki pokolj na auto putu jer je vozac bio umoran da bi se nesto promenilo nabolje .
  • Zoran

    21.12.2018 14:46
    Kombi kamikaze
    NIsam uopšte čitao vest, više nemam potrebu da opravdavam one koji su bahati. Kombije treba proterati sa ulica. Mnogo su bahati vozači i kompanije koje ih koriste. Jurcaju i bezobzirni su. Proterati kombije sa ulica i drakonski povećati uslove za registraciju i korišćenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna