Autor: RTS

Info
29.01.2019.
11:02 > 11:07
Trećina teritorije Srbije je pod rizikom od klizišta, a u Geološkom zavodu kažu da je za izradu katastra klizišta potreban novac za više vremena na terenu.
  • x

    29.01.2019 14:19
    y
    uz dužno poštovanje, nedavno sam čuo podatak da 60% srbije ima osnovnu školu ili manje, a 60% od ostatka je funkcionalno nepismeno. ne znam koliko je to tačno, ali...

    ... kad bismo malo poradili na edukaciji stanovništva, recimo, pa onda objasnili ljudima šta je to klizište, kako funkcioniše, gravitacija, likvefakcija itd., nekako mislim da bi se ljudi sami od sebe malo teže odlučivali da grade i borave na klizištu ili pod njim.

    i još nekako mislim da bi ta božemesakloni edukacija kolatertalno dugoročno rešila gomile i gomile raznih klizištoidnih problema društva, pojedinca i šire.

    ništa, samo kažem.
  • Мунгос

    29.01.2019 12:43
    Добрица Дамњановић нам је открио једну ефикасну методу борбе против клизишта.
    То је да се не врши озакоњење незаконитих објеката изграђених на клизиштима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna