Info
05.03.2011.
12:37
Nekadašnji direktor Agencije za privatizaciju Branko Pavlović izjavio je da još nije jasno koliko će država naplatiti poreza od prodaje "Maksija" Miroslava Miškovića belgijskom koncernu "Delez".
  • kiza

    05.03.2011 17:05
    Najbolje mu oprostite porez sta ce sirotinja Miskovic...
  • 05.03.2011 14:23
    Zasto nejasnoca,Miskovic treba sa kamatama da vrati svoja dugovanja dobavljacima, tako pise u zakonu o finasijama a tako se drzava ponasa ako neko ko nije njihov miljenik ne placa svoja dugovanja,zatim treba da isplati SVA POREZ KOJI NIJE DO SADA PLACAO opet SVE PO ZAKONU, potom treba da bude U ZATVORIU jer je UTAJIO POREZ opet sve po ZAKONU a porez za kupoprodaju PLACA SE opet po ZAKONU i tu nema NEZNANJA, sve lepo pise u nasem ZAKONU i mi ostali gradjani ako ne postujemo ZAKON, jos i te kako osetimo sve clanove i tacke nasega ZAKONA

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna