Autor: Tanjug

Info
12.02.2019.
10:42
Vlada Srbije donela je odluku da Dvorac Hertelendi - Bajić u Bočaru kod Novog Bečeja postane spomenik kulture, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.
  • ZIGOR

    13.02.2019 18:38
    Projektant
    Sta cemo sada za stetu od 15 miliona dinara nasih novac koju je glavni vojvodjanski gazda napravio placanjem projekata za rekonstrukciju i dogradnju koje sada, proglasenjem za spomenik kulture, moze da baci u kontejner? Di su nasi novci, sto bi njegov kolega rekao...
  • stasa

    12.02.2019 15:44
    @ns
    jer..."Ne moze da se udje ,da se rusi tudji...lepo sam i rekao"!

    Borite se za svoje!
  • Dejan

    12.02.2019 15:41
    posao
    Imao sam slucajno priliku da prosle nedelje vidim ovaj objeat, trenutno u njemu moze da se snimi lajt horor film, kako je sa ,,renoviranjem,, zapoceto 2011.-e tako stoji i dana, banatskim bosancima taj objekat je nesto sto je zlo, valjda su im tako rekli kad su dolazili u Bocar ! Ovde je bilo bitno ko ce da mune pare iz fondova a ne da se popravi ovaj biser Vojvodine, vidi se na tabli ko je izvodjac, kao i gazda istog ! Dok su gazde ovakvih imanja vladali Vojvodinom, nije bilo gladnih i bolesnih, vladao je rad red i mir, tadasnjim gazdama nije trebao los radnik, brinuli su o njemu jer mu je radnik trebao sutra, sledceg meseca i godine e onda su dosli koferasi i sve to do temelja unistili. Ispravite me ako gresim negde !
  • ns

    12.02.2019 13:15
    najozbiljnije ovde pitam, jer nemam gde drugde, po kom osnovu se ulaže u ovaj objekat kad su me pre desetak godina kontaktirali iz opštine da imaju dokumentaciju da sam jedini naslednik imanja i objekta i da sam dužan da namirim dugovanja koje je neko u moje ime koristeći objekat načinio, da imam pravo da tužim što se doziđivalo i što se uzurpiralo, iz Pešte još čekam papir koji će mi to i potvrditi a utuživanje ili račun nikad nisam dobio da platim za svoje vlasništvo, još skupljam pare. dakle kako je ovo moguće i šta će biti kad mi stigne papir i podnesem tužbu!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna