Autor: Beta

Info
23.02.2019.
17:20
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) osudili su "javni linč" koji je Televizija Pančevo pokrenula protiv novinara Nenada Živkovića i pozvali javnost da se odlučno suprotstavi propagandističkim hajkama protiv profesionalnih novinara.
  • milicica

    24.02.2019 13:06
    pogledala sam
    prilog televizije Pancevo o spomenutom gospodinu i sokirana sam neistinama koje plasiraju udruzenja i nisam cula ni desetinu navedenih reci koje se plasiraju. Rec smrad je upotrebljena kao takozvani smrad Zivkovic kao da ga tako zovu i da ga deca tako zovu jer se ne kupa sto mi je vrlo ruzno ali boze moj koje sam samo reci cula od novinarskih udruzenja to i nije tako strasno i mislim da su udruzenja digla nepotrebnu hajku sve zarad politickih pritisaka i nalogodavaca a to jeste sramno i smrdi. E sad nadam se da ce portal objaviti komentar i mozda objaviti i clanak tj .prilog Tv Pancevo.
  • AA

    23.02.2019 19:13
    Pokusavam da zamislim kakav je to mentalni sklop koji nekog natera da koristi reci kao sto su smrad i danguba u svom kreativnom radu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna