Autor: Beta

Info
21.03.2019.
07:55
Lider Dveri i jedan od osnivača Saveza za Srbiju Boško Obradović izjavio je da je on samo jedan od pet miliona onih koji žele promenu lošeg sistema u Srbiji i da protest ne može niko preuzeti.
  • Боро

    23.03.2019 21:47
    Мало сумЉиво
    На једном другом порталу прочитах нешто што ме натера на размишљање. Иако се лично слажем са неким ставовима г. Обрадовића по питању породице, традиције итд нешто овде не штима (IMHO). Направио је насилан/ненасилан/какавгод упад у РТС, који се најблаже речено може окарактерисати као непромишљен и, у контексту остваривања заједнички постављеног крајњег циља, бесмислен. И то је направио ЈЕДАН ДАН пре годишњице погрома на Косову и Метохији. И данас, неколико дана после догађаја, нико не помиње насиље на КиМ него упад у РТС. Делује као спин. Након свих дешавања из 90тих мени више ниједна комбинација није немогућа.
  • Darko

    21.03.2019 14:36
    Ns
    Da li može neko da mi objasni glupi izraz bot ili kako već zašto je neko bot kome se kadi ovaj čovek? Da li ja nemam prava da se ne slažem sa opozicijom? Ili suprotnom sam to? A sto se tiče dotičnog imam osećaja da ću napraviti dete da liči na njega jer mi ga je pun k.
  • Yip Man

    21.03.2019 13:17
    Vucicev Pajac na zadatku. Kada bi se i srusila sadasnja vlast voleo bih da vidim sta ova obradoviceva stranka ima da ponudi.

    Obradovicu gde vam je politicki manifest?
  • Limun

    21.03.2019 12:49
    Vlada za koju se borimo?
    Predsednik: Vuk Jeremić
    Premijer: Dragan Đilas

    Ministri
    Policija: Boško Obradović
    Kultura: Serej Trifunović
    Prosveta: Aleksandra Jerkov
    Sport: Milojko Pantić
    Poljoprivreda: Boris Tadić
    Privreda i ekonomija: Zoran Živković
    bez portfelja: Zoran Lutovac

    Eto da svi znaju za koga protestvuju, bore se i bivaju zatvarani.
    Ako je to zaista to onda napred u nove proteste, srećno.
  • C-3PO

    21.03.2019 12:25
    Okupljanja
    Gospodo botovi, vi vise ne mozete da svojim komentarima prevarite nas gradjane. Toliko Vam komentari lice, da se prepoznate odmah. U poslednje vreme se primeti i dosta ligasa-botova. Mora da gori na svim poljima, jel da botovi?
    Sada sam uveren da se sa protestima cini prava stvar!!!
    Do pobede, i vidimo se u Petak u 18h!!!
  • PreleP

    21.03.2019 12:03
    Bol
    Izgleda da Boskova akcija da se skine diktator vise boli ligase nego naprednjake. Jos ga nazivaju fasistom zato jer im je to rekao tata seselj. Koliko su nisko pali ovi ligasi, kad oni sluze naprednim botovima. Je li to za pola sendvica hahaha
  • Rastibudjilizovani

    21.03.2019 12:01
    Ha ha
    Da da narod je uz Boskica. Hayd sto lazete narod al sto lazete sami sebe. Nece vas narod pa isrurite decu napred. Barabe neotesane. Izbori, izbori, izbori.
  • /

    21.03.2019 11:53
    /
    lepo si sabotirao proteste
    bas lepo

  • Ns

    21.03.2019 11:37
    Backa
    Samo nam ovaj fali
  • Queenbee

    21.03.2019 11:32
    Pet miliona minus jedan
    Ja sam prestala biti biti deo te mase, zbog ovoga i njemu slicnih. Kad ga vidim, radujem se sto nas jase SNS. Sa klerofasistima nema saradnje.
  • Tamara Stokholm

    21.03.2019 10:58
    Bezite obrazovani odatle
    Secate se price o trojanskom konju?

    Svaki apsolutno svaki i ponavljam svaki politicar u Srbiji je u savrsenoj sprezi sa ostalim politicarima.Nema boljih.Nema gorih.Sve je to jedna organizovana ekipa gde se tacno zna ko ce sta reci,gde ce reci i koliko dugo ce pricati i kome ce pricati i kojim tonalitetom ce pricati.

    Za razliku od naroda, politicari u Srbiji su savrseno organizovani.Kao mravi i pcele.A narod u Srbiji gleda jedno drugo popreko i prosipa jedno te isto"Za koga si,za onoga ili ovoga...".

    Setite se samo post izbornih rezultata-svi u koaliciji nakon izbora.A pred izbore ljuti neprijatelji pretnje i psovke i rusenje gradova.I uvek se svi uhvate za medije.Vuk Draskovic 1991-e godine(Tv Bastilja eto ga sada u koaliciji sa SPS-om,zena Danica "savetnik" u NIS-u plata 450 hiljada dinara..)

    Neukom narodu se ne isplati nista pricati.Onom malo trezvenijem i savesnijem da.Narodu bez secanja i bez dostojanstva samo reci"Narode to ti je to".

    Taj koji je pokusao nesto da iskreno prica narodu u Srbiji za dobrobit cele nacije i da ga vodi u bolje sutra je dva metra pod zemljom od marta 2003-e godine.

    I svaki ko pokusa da bude iskren prema neukom i dementivnom narodu nema sta da trazi u Srbiji.Narod u Srbiji treba samo lagati i varati.Jer sve dopusta.Koliko god gazio narod u Srbiji opet cete glasati za 1000 dinara/10 eura po clanu i glasu porodic.NE vredi nista dalje pricati Srbinu u Srbiji.Pustiti ga da bude i ostane Srbin.

  • Milan

    21.03.2019 10:55
    Pobeda!
    Samo napred Boško, narod je uz vas!!

  • Nolo

    21.03.2019 10:38
    Tako je, sano ostro, a ne ono kilavo NVO protestvovanje - setnijca, heshtegovi, pistaljkice i tone parfema :D ovakvih se Coa plasi
  • Tunel Jeftinoće

    21.03.2019 10:23
    Funkcija ovog čoveka je ubačeni agent provokator.
    Da li radi za Službu, vlast, spregu kriminala-politike-ratno-tranzicionih profitera, nije ni bitno. Spinovanje, obmana, dimna zavesa.
    Skretanje pažnje sa totalitarne diktature, bezoćnog čerupanja državnih resursa i građana,
    "realnog razgraničenja", batinaša koji privatizuju sve što ne mogu sudski.
    Kompromitovani kvazi političari plaćeni/ucenjeni da kompromituju legitiman protest besnih i ugnjetenih građana.
    Sve su satrli, ali kao u njihovim izjavama povodom kioska i krimoizvršitelja - građani su sami krivi. A grad je pun onih kojima je dobro, jako dobro. U centru sve bašte i lokali puni, svi domaći. Turisti se šetaju i čude.
    Samo lek iz rumunske apoteke...
  • Mile

    21.03.2019 09:58
    Koga bre ti lazes ? Kakav gradjanski protest, a cela opozicija se gura u prve redove, recite licemeri da je politicki skup, a ne da lazete i mazete ...
  • Daaaj

    21.03.2019 09:29
    Pliz
    Čoveče, pa ne s..i više, života ti! Otkud ti inspiracije više, daj pusti nas na miru!
    Gospodin bi još 5 miliona, ali ino valute.
    Manite se ti i tvoji, providno, jadno, ponižavajuće!
    Nije ovaj narod takav kao što mislite, potcenili ste nas jako, duboko i mnogo.
    Ostavite nas!
  • Mile

    21.03.2019 09:27
    Obradovicu, postajes nebitan....iz nedelje u nedelju pravis sve vecu budalu od sebe....
  • Rade

    21.03.2019 09:03
    Pogledaj te malo izjave ovog coveka u poslednjih desetak godina pa ve vam biti jasno da bi on na vlasti bio deset puta gori od svih do sada .Fasista uvek ostaje fasista .
  • EvoOvako

    21.03.2019 09:02
    Opet
    Dolazimo do toga da "skidamo" nekoga, da glasamo PROTIV nekoga. Glasali smo PROTIV Slove, pa PROTIV žutih, pa PROTIV naprednjaka. Ništa naučili nismo. Jedini koji naučiše nešto su političari.
    Ne trebamo menjati čoveka, nego sistem!
    Da bismo promenilo sistem, trebamo prvo promeniti sebe.
    To je deco, dugotrajan proces.
  • Dara

    21.03.2019 08:46
    Tuga i žalost
    Ti si jedno goveedo! Od sad tvoja slika ide na goveđi gulaš! Pozdravlja te Srećko Šojić.
  • Sun

    21.03.2019 08:35
    Gospodine Obradovicu
    Pustite nas, sami cemo! Veoma je ocigledna licna promocija i slihtanje uz narod zarad licnih interesa!
  • rale

    21.03.2019 08:23
    Ova vlast nazalost nece otici bez neke vrste prevrata. Svakim danom su oni sve bogatiji i mocniji, a narod sve siromasniji i manji. Pritom je ogromni deo njihovog glasackog tela rastrkan sirom Srbije po selima i malim gradovima - ljudi potkupljeni i ucenjeni za posao i tepsiju ribe. Opozicija nikada nece dostici taj nivo organizacije.
  • Армаггедон

    21.03.2019 08:17
    Тако је Обрадовићу,само оштро,не вреди другачије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna