Autor: Danas

Info
30.03.2019.
08:58 > 08:58
Iako je Ministarstvo privrede Srbije 19. marta zvanično zatražilo da se proglasi stečaj u Želturistu, Privredni sud u Beogradu je odbio da to učini i naložio da se obavi veštačenje da li je zakonski moguće da to preduzeće ode u stečaj, jer je u stoprocentnom vlasništvu države.
  • ?

    31.03.2019 01:42
    @ z
    jezikom malog crnog pileta, koje trabunja o nepravdi jer je izvisilo, dok su primitivsi i folkeri pravili drven-gradove ili prisvajali mini pivare.
  • z

    30.03.2019 15:13
    @privatizacija,deo ?.
    Ne mogu da provalim kojim jezikom pricate..
  • Правник

    30.03.2019 14:53
    Одговор
    Судски вештаци ће већ знати да процене штету које је неспособно руководство причинило радницима.
  • Gulag

    30.03.2019 12:27
    Gubernija
    Drzava sprdnja .
  • privatizacija,deo ?.

    30.03.2019 10:37
    folkersko-gročanska
    "Premijerom" zalivena. Pogledajte imovinu pa procenite sami, hotel, hotel, opet hotel, "Romantika" i mini pivara, konačište, preko puta Palate pravde, u Savskoj, malo iza Glavne stanice, zatvorene za saobraćaj i Pošte. Sve to je trebalo skloniti sa Železnice 2005. godine, jer je vanosnovna delatnost; nije saobraćaj, ni infrastruktura, samo ugostiteljstvo i turizam, uz pokoju nepokretnost. Ukinuli pa im lako bilo da barataju ostatkom. Onom koji se nije razumevao u uvezanost i međuzavisnost železničkih celina, bilo je jasno kakav plen čereči i kakvi sve komadi mogu da ga dopadnu.
    http://www.zelturist.rs/pivara-romantika-pivo-premijer
    Tu gde je započelo skidanje "trulih" pragova za pravljenje drven-gradova početkom 2000-ih, gde je nastala Šarganska osmica "u ime turizma", nestale su prateće železničke delatnosti, pa nema ni ophodara pruge da obaveste kad se desi odron na pruzi, onih koji grade i održavaju pruge, već to mogu "jeftino" da rade stranci, a nema ni štedno-kreditne zadruge iz 1891. u kojoj su železničari sa poštarima i avijatičarima odvajali od plata da bi na kraju svi izvisili, kao što danas izvise oni koji bi poželeli železnicom od Novog Sada do Beograda, a da slučajno ne bi izvisili oni koji sebi nastoje da obezbede večnost u političkoj baruštini.
  • već vidjeno

    30.03.2019 10:07
    nista novo tako se sve proslo i likvidirano.Neki su iz svojih privatnih firmi sam sebi fakturisali USLUGE a otpustili radnike koji su ih obavljali u drustvenim firmama kupljenim za tepsiju ribe.
    Skele se samo pomeraju naviše dok ne stignu na najviši nivo.Ne može se očekivati da se izbegnu uslovi iz sredine . Pod njima se sve menja.Ništa ne ostaje imuno.
  • student

    30.03.2019 09:43
    da se izjasne veštaci da li je po zakonu to moguće?! ne mogu veštaci da veštače o pravnim pitanjima, za to postoji sud!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna