Autor: Tanjug

Info
12.07.2019.
10:17 > 10:57
Jedna osoba lakše je povređena jutros oko 5 sati kada je teretna lokomotiva "Srbija Karga" naletela na automobil na putnom prelazu u mestu Klenak, kod Rume, saopštile su Infrastrukture železnice Srbije.
  • Miodrag

    14.07.2019 15:49
    Rampe
    Rampa na pružnom prelazu Voganj - Sremska Mitrovica je u jako lošem stanju. Ili ne radi ili jako loše radi. Stara, prljava, svetla se ne vide. Zvuka nema. To nikako nije dobro.
  • ma,

    13.07.2019 02:36
    @ neko_iz_mase
    ne dovodite narod u zabludu, do mašinovođe putničkog voza je ipak dug put kod nas, a što je situacija moguće takva kako kažete, da su izbegnuta 4 sudara za 6 meseci, a svakako da intrigira i ko s kim, kada i gde, bez obzira što su to teški incidenti, znak je da je od stare, a danas deregulisane železnice, sa solidnim brojem privatnih operatera na njoj, ipak ostalo nešto dobro i zdravo, a to je ljudski faktor koji ne spava na radnom mestu, mašinovođa ili dispečer, nebitno.
  • neko_iz_mase

    12.07.2019 13:02
    Fast&Furious
    Istina je da su vozači kola jako nepažljivi. Voz od 2-3 hiljade tona nemože da zakoči u deset metara... Tema železnice je interesantna npr. da li ste znali da su mašinovođe nekada morale da voze manevre u stanici i po 7 godina pre nego dobiju dozvolu da voze putničke vozove a danas završite školu položite ispit i vozite voz. Pritom prevozite ponekad i po 200 putnika. Čuvaj se narode, u poslednjih 6 meseci izbegnuto je 4 direktna sudara vozova jer mladi neodgovrni imaju pravo da voze. Ko je kriv, oni ili šefovi koji ih puste da voze? Ili pak trust mozgova koji je u zakonu dopustio ovakve stvari...
  • Piško

    12.07.2019 11:16
    ...
    Kako li će tek sve ovo da izgleda kada dobijemo brze vozove za dve, tri najmanje dvadeset tri godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna