Autor: Novosti

Info
17.07.2019.
19:16 > 20:38
Mera Narodne banke kojom je ograničila rokove za keš kredite na osam godina, već daje rezultate, pa je vrednost dugoročnih keš zajmova smanjena za pet meseci ove godine za 18,62 milijarde dinara, pišu Novosti.
  • .

    20.07.2019 03:19
    /
    Pa nisu valjda kes krediti ono sto zagrobri narod i drzavu, ako jesu onda smo cirkus
  • Zoran

    18.07.2019 01:27
    Banke i narod
    Banke sigurno neće davati klijentima kredite na račun svog kapitala jer tako dugoročno ugrožavaju svoje bilanse i reptaciju.
    Narod hrli po kredite kao da su besplatni i kao da im banka poklanja novac, ne razmišljaju o tome koliko ih to košta i ne mare samo je bitno da može.
  • Perica

    17.07.2019 22:53
    Stisli novce
    Valda je pravilo dobre ekonomije da se novac obrce a ne da ga zadrzavate glupim propisima i drzite u slamarici.
    Zasto ne pomognete male zanatske radnje koje muce muku sa obrtnim sredstvima? Da se zalete i izadju iz teskoca, plate dobavljacima i isplate poreska i ostala dugovanja. Vi nemate program za oporavak naseg coveka, vec samo mislite na stranog investitora i kako da se ugradite u podsticaje prema njemu. Rezultat takvog rada je zatvaranje majstorskih radionica i odlazak zanatlija u inostranstvo. Da je tako, dokazuje nedovoljan broj potrebnih kvalitetnih zanatlija sa diplomama i potrebnim certifikatima.
  • Sava

    17.07.2019 22:40
    Resenje bez resenja
    Podignes kredit na osam godina, nakon cetiri godine ga refinansiras na osam godina, To je ukupno dvanaest godina pod kreditom. Sta ste vi smanjili ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna