Autor: Danas

Info
25.09.2019.
08:29 > 19:39
Procedura da se besplatne akcije do kojih su građani došli putem ostavinskog postupka prebace na sopstveni račun, samo je u teoriji jednostavna.
  • Miloš

    19.01.2022 16:48
    Nikada narodu nije bilo gore
    Ovo sto nam se dogadja je nenormalno. Nikada ni jedna vlast ni drzava nije ovoliko svoje gradjane mogu reci pljackala. Da neko ko je nasledio akcije besplatne mora da toliko plati sto je skoro polovina vrednosti akcija to je suludo. Pa ova drzava i vlast unistavaju ovaj narod, mi smo najjeftinija radna snaga tako se bar hvalio predsednik, a sa platama nemamo mogucnost ni kupovinu stana niti kola niti planiranje buducnosti a usput da dodam i da nemamo ni zdravstvo jer je ono rezervisano samo za odabrane a svi ga placamo, takodje ni skolstvo nam nije besplatno jer je za odabrane a radna mesta u javnim preduzecima samo za partijske i rodjake pa imamo sabanovog sina za konzula, grcica za direktora EPS a, ... mistra vojnog koji nije vojsku sluzio ministra policije kupio diplomu dal treba nabrajati ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna