Autor: Tanjug

Info
29.09.2019.
08:05
Siromašni građani i žrtve određenih krivičnih dela, dobiće pravo na svog advokata, koga će za njih plaćati država od utorka, 1. oktobra, kada počne primena Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.
  • Desa

    06.10.2020 14:31
    Savet
    Moja sestra vise od deset god.ne zivi sa muzem koji je alkoholičar i deca su sa njom ,ona je postanar smiluje decu deca studiraju zive od nadnice.Muz je izveo kod njegove majke ali ni majka nije mogla da izdrzi i prijavila policiji i on ima zabranu Sada je najgore sto on popije ne treznise sigurno i nejede .Mene interesuje u ovom problemu sta je najbolje da li moze neko da ga otera na lecenje ili sta vec ,kakav je zakon.
  • Mirjana Stanojevic

    10.02.2020 13:57
    Promena starateljstva
    Dobar dan. Trazim promenu starateljstva nad detetom koji sada ima skoro 11 god. Dete zeli da dodje kod mene da nastavi zivot ali mu otac koji ima trenurni starateljstvo ne dozvoljava. Sin mi se u vise navrata zalio kako ga maltretiraju vicu na njega , psuju ga i brane mu sve pa i da se cuje samnom. Nemam novca za advokata jer sam na porodiljskom i primam 750 din mesecno. Zivimo od suprugove plate koja je ispod 25 000 i imamo jos dve cerkice. Sin mi je iz prvog braka. Da li mogu dobiti besplatnu pravnu pomoc?
  • Sladjan Milivojevic

    21.01.2020 18:33
    Da li mogu da tuzim komsinicu za uznemiravanje,jer mi u vise navrata unazad bez potrebe salje piliciju i ispekciju.Posto radim sa drva prijavljuje da ih kradem,secem bez papira i mnogo toga jos.
    Ona niti je ostecena,niti ju ko dira,vec se radi samo o cistoj mrznji i zavidnosti.hvala

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna