Autor: 021.rs

Info
14.10.2019.
10:43
Status žena u ruralnim područjima, a naročito u privredi, nepovoljan je iz godine u godinu i predstavlja ozbiljan problem u oblasti rodne ravnopravnosti u našem društvu, najviše zbog neplaćenog rada, apeluju u Zavodu za ravnopravnost polova povodom 15. oktobra, Međunarodnog dana seoskih žena.
  • C

    14.10.2019 13:10
    X
    Žene na selu su pravi robovi, radno vreme od jutra do ponoći.Zdrastvena nega nikakva, bila
    sam u prilici da vodim svoju bolesnu majku lekarima, ja je ostavljam u bolnicu ,a bolničar pita može li kad dođem jedno balonče rakije, pošto je video da smo seljaci.Tako je lečena da je umrla u pedeset drugoj godini, nepismena žena sa ogromnom dušom ko planina ispod koje je provela svoj život.Tamo više nema nikoga, kasno ste se setili, ako ste se uopšte setili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna