Autor: Tanjug

Info
21.10.2019.
21:59 > 22:03
Vlada Srbije donela je Uredbu kojom je propisana tarifa za advokate koji pružaju besplatnu pravnu pomoć, zatim po kojoj se sastavljaju javnobeležničke isprave i posreduje u rešavanju sporova, kada su stranke korisnici besplatne pravne pomoći.
  • Lala

    22.10.2019 13:58
    @ Vukša
    Ja ipak više volem da me na sudu advokat brani, neg nazovi neprofitna udruženja gradjana!!!!! Oni svi od države novce primaju.! Projekte rade, dobiju milon tu milon tamo od moji poreza.
    Nekad su se nadrpisarima nazivali i krivično gonili svi koje se pružanjem pravnih usluga bave, a škole za to nemaju i nisu advokati,a sad se čak protiv advokata bune.
    Ja odo da se raspitam dal mogu advokata fraj dobiti. Treba Peru komšiju da tužim.
    Ako ne dadu fraj, platiću svog advokata od svojih novaca pa ću kad se sud završi sve od Pere naplatiti. Sud priznaje trošak koji platim advokatatu, ja brez advokata na sud ne idem!!!!
    U zdravlje.
  • Vukša

    22.10.2019 10:07
    Utalili se
    Ovo je rezultat otimanja prava besplatne pravne pomoći koju su vršila neprofitna udruženja građana. Advokati su ih izbacili, a onda tu "uslugu" naplaćuuju od države!
    Kako besplatno "brane" optužene, možemo videti po odbrani A.O. insajdera iz Krušika! Nije se ni znalo da je u pritvoru, tek promenom advokata je u kućnom pritvoru!
  • Forma ideale

    22.10.2019 08:38
    Mnogo dobro i pametno
    Kad "besplatna" pravna pomom naplati 130.000,00 dinara, stranka ide "niz vodu".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna