Autor: Beta

Info
22.10.2019.
22:24
Član združene akcije "Krov nad glavom" Vladimir Logos kazao je danas da grad Beograd traži od porodice Osman, koja je iseljena iz svog doma na Dorćolu 15. oktobra, da pokrije troškove rušenja u vrednosti 10.000 evra.
  • Lolika

    23.10.2019 08:31
    Lolika
    Ovo je neoprostivo za ovo delo mora neko odgovarati. Klasicna prevara drzave tose moze svakom od nas desiti. Malo je reci daje ovo postalo divlji zapad ko sme davas izbrise iz katastra a pri tom imate vlasnicki lis o vlasnistvu koje je bilo uknjizeno. Ova deca treba da vode drzavu naucili bi svi nesto od njih.
  • Mirin

    23.10.2019 08:24
    Mirin
    Za milana. Secam se tog slučaja to je bilo 2005godine. Bilo je i u medijima kada su oteli deo parcele izbrisali vlasnike to je zgrada preko puta dunavskog parka. Upravu si za sve treba oterati sve ove fosile koi prelecu vec 30godina iz stranke u stranku. Dovesti mladu krv neiskvarenu i poštenu. Usput sretan put stiv sve najbolje spasio si se.
  • Milan

    23.10.2019 08:16
    Milan
    Secam se skoro istog slucaja u novom sadu u strogom centru grada sada je tu luksuzna zgrada kada su izbrisali porodicu iz katastra iako su bili vlasnici pola parcele. Pa su morali fa tuze r.sbiju ,grad i tadasnji zig koi je vodio kostić. Na kraju su im isplatili neko obestecenje jer su hteli u strazbur da prebace spor. Hocu reci ni demokrati ni ovi ludaci nista nisu bolji ko ima para taj dobija u smrdistanu. Treba sve ove politicare oterati postaviti ove mlade kulturne i skolovane ljude da vode drzavu bilo bi sigurno bolje. Stvarno dosta je bilo i od jednih i od drugih. Omladino napred do pobede.
  • Stiv

    23.10.2019 07:22
    Stiv
    Ovo je za zatvor pod hitno. Omladina krov nad glavom svakim danom raste u ozbiljnu i čestitu organizaciju. Mislim daće oni biti fitilj koi će zapaliti protiv ove bagre normalno uz pomoć građana. Ovo je vrhunac bezobrazluka davas izbrišu iz katastra dabi neko pravio zgradu ili bilo šta velika bruka i neljudskost ovde nema zakona. Ovim putem hteo bi dase pozdravim sa vama drgi sugrađani eto uspeli su još jednu porodicu da isteraju trbuhom za kruhom. Želim vam sve najbolje i da istrajete protiv ove bande na vlasti. Veliki pozzdrav od stiva.
  • Deki

    23.10.2019 06:37
    Deks
    Doslo je zlatno doba,demokratska drzava.Jos nosis ime muhamed to im je pomoglo o odluci da sto pre sruse.Sta ste ocekivali od drzave u kojoj nemozes slobodno da idpovedas svoju veru?!
  • Karma

    22.10.2019 23:27
    Vrhunac bezobrazluka, zato što do 2012-te godine nikom iz vlasti ni za šta nije bilo suđeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna