Autor: Hina

Info
26.11.2019.
13:54
Vlada Slovenije uputila je u parlamentarnu proceduru predlog izmena zakona o državnoj granici i zakona o javnom redu i miru, kojima se zabranjuje delovanje takozvanih seoskih straža koje su se pojavile uz granicu u cilju zaustavljanja ilegalnih migranata.
  • ///

    27.11.2019 11:39
    @#tipicnolevicarski
    Za takvu budalastinu nisu potrebni argumenti. Svakom normalnom coveku je jasno zasto normalna, organizovana drzava ne sme da dozvoli da joj se gradjani bave odbranom, javnim redom, granicnim prelazima i granicom. Inace, to se zove "paravojne formacije", nedopustive u uredjenoj drzavi.
  • Uzroci ostaju

    27.11.2019 10:25
    Ko će građane sprečiti?
    Mmmm.... nema veze.
    Upravo je osnovana Straža Štajerskija...
  • @Marko

    26.11.2019 18:04
    'odlican' argument Marko
    #tipicnolevicarski
  • Marko

    26.11.2019 17:14
    ispit za admine
    @nonsens

    Budalo!
  • ex chapman

    26.11.2019 15:18
    SFRJ
    eto to su vam ti Slovenci koji su u SFRJ hvaljeni do neba kao nakulturniji, najpametniji, najvredniji…
    kad ono ne bese u pitanju Slovenska pamet i kultura - vec cist germanski nacizam
    koliki su Srbi "veliki" narod pokazuje i to koliko ste radi da im oprostite 44 vojnika JNA koje su bez ikakvog razloga pobili. ja necu ni oprostiti ni zaboraviti! znalo se da se JNA povlaci, da se Slovenija otcepljuje - sve je moglo da prodje bez ijedne zrtve. ne znam kome je trebalo krvoprolice i zasto, ali bar u Sloveniji je jasno ko je bio JEDINI aggressor. nikakva "Velika Srbija" tamo nije stvarana, nikakav Milosevic im tamo nije smetao, nikakav Mladic... samo nesrecnici na odsluzenju vojnog roka koje su JNA generali obezglavljeno setali tamo-vamo!
  • nonsens

    26.11.2019 14:11
    ukoliko jedna drzava nije sposobna da zastiti putem svojih organa zastite (granicna policija, vojska...) granice svoje teritoriie onda je zabrana skupina gradjana koji to cine u njeno ime ne samo protivustavna nego i amoralna
    #zastiteporoznegranice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna