Autor: Tanjug

Info
10.12.2019.
12:31
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. S. (64) iz okoline Topole, zbog ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i ugrožavanja javnog saobraćaja.
  • aufiderzen

    10.12.2019 12:50
    povratnik
    "2,79 promila alkohola u krvi i u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom" da ponovim komentar od pre samo nedelju dana:
    Svakog sa preko 2 promila bez suđenja pravac zatvor na 5 godina i trajno odzimanje vozačke dozvole. Potrebni dokazi su da je optuženi upravljao vozilom (i bicikl je vozilo), podaci mernog uređaja i bar dve analize krvi. Ponavljanje krivičnog dela - 10 godina. Namerno sam napisao ponavljanje, jer ljudi voze i bez dozvole kada im oduzmu istu (onaj debeli "pevač"). Vožnja sa preko 2 promila je ubistvo u pokušaju. Svakog sa preko 1 promil, godinu dana. Ako se krivično delo ponovi - 5 godina i trajno oduzimanje dozvole. Tada ćemo se opametiti. Možda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna