Autor: 025info.rs

Info
23.01.2020.
12:50
Putni prelaz u Odžacima, na regionalnoj pruzi Novi Sad-Odžaci-Bogojevo, ukinut je prema rešenju Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj.
  • arhiva

    25.01.2020 10:06
    u medjuvremenu u holandiji
    https://youtu.be/SLUEkk1M2fo
  • ?

    24.01.2020 10:28
    ?
    Ako govorimo o divljem prelazu nejasno je kako su ga u sekretarijatu "ukidali" kada ga nisu ni postavili. Svrsishodnije bi bilo preduzimanje drugih mera, npr isticanje upozorenja o zabrani kretanja preko pruge na mestu na kojem nije predviđen prelaz preko pruge i drugo, a ne "Na mestu ukrštanja železničke pruge sa lokalnom drumskom saobraćajnicom branici su spušteni i učvršćeni". Ovo zadnje mi deluje, bolje da ne kažem, u najboljem slučaju anahrono
  • naša posla

    24.01.2020 01:03
    @ Gramzi - Bagins
    sva je prilika, a najbolje se da videti sa mape, da se radi o "divljem" prelazu, kakvih ima dosta na železničkoj mreži, od kojih ovaj zalazi u stanično područje, a prevashodno ga koriste paori koji preko njega imaju pristup svojim oranicama. Moguće da je nastao nastavkom na slepu ulicu (Fruškogorsku) kojom se dolazi do stanice Odžaci (lL Ribara bb) i ostvaruje "proboj" preko pruge, do njive. Stanica Odžaci nalazi se između Lalića i Bačkog Gračaca, pa svi koji su eventualno koristili divlje prelaze (3) između puteva koji vode do tih mesta moraju sada naokolo. Tako mi se čini.
  • Gramzi - Bagins

    23.01.2020 21:02
    Mozda bi i ostale pruzne prelaze u Srbiji trebalo ovako resiti, a vozace ko sisa. Pa, kada su vec bahata bagra i ignorisu saobracajnu signalizaciju pred istima, neka se snalaze kako znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna