Autor: Beta

Info
04.02.2020.
22:14 > 22:14
Aviokompanija Etihad Ervejs iz Abu Dabija koja je dugo u teškoj situaciji saopštila je da će prodati 38 aviona jednoj investicionoj firmi i kompaniji za lizing u transakciji vrednoj milijardu dolara.
  • Ivan Oris

    05.02.2020 06:20
    Bazovicka 33
    Sve se vraca sve se placa. Kasnili avioni cekam odlazu ne placaju stetu. Prosle godine februara je KLM otkazao let zbog bolesti pilota i u roku 14 dana su mi uplatili 600 eura let iz H.Konga za Amsterdam. Nemojte se pustiti za Evropu je oko 300 eura steta i kad vam na Istanbulskom ili Abu DHabi aerodromu kazu: otkazan let za Sarajevo, Beograd, Zagreb...nemojte im vjerovati. Jednostavno nema dovoljno putnika pa sacekaju do sledece dana da se nakupi. U tom primeru imate pravo do 600 eura ovisno od daljine milja do destinacije.
    Ukoliko zelite da idete bas taj dan duzni su vam odite do kontrole letova aerodroma i budite uporni - trazite da vam obezbede danas let i moraju. Znaci prvi avion koji ide u najblizu zemlju pa od tamo dalje do Beograda. Primer - Iz Kuwaita let do Istanbula - onda otkazu za Beograd sa izgovorom sneg pada u BG. hahahaa Platili su let Istanbul Rim Rim Milano Milano Beograd isti dan par sati kasnije. DOdao sam nekih 120 Eura za takse koje su kasnije vratili. Sretan put i izbjegavajte Etihad i njihove sluge na BG aerodromu jer 1 u zivotu nisam krenuo na vreme ili dosao da uhvatim sledeci let da nisam morao da trcim. JAT nikad nije imao ovakve amatere. Nikad. Sjecam se 80tih Aviogenex letili smo za Pulu cesto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna