Autor: Novosti, 021

Info
05.02.2020.
09:45 > 10:07
Bezbednosne kamere su proteklih meseci postavljene u svim delovima prestonice na osnovu zajedničkog projekta MUP-a i Grada Beograda, a video-nadzor će biti presudan za dobijanje kazni zbog prekoračenja brzine, prolaska kroz crveno svetlo na semaforu i žute trake, dok će kazne automatski stizati na kućnu adresu prekršioca.
  • Jelena boskovic

    11.10.2020 00:00
    Zabrinut
    Prošao sam iz pravca uluce u raskrsnicu a obeležena je žutom strelicom.. Jel mi preti kazna i kolika
  • Kaćanka

    05.02.2020 23:37
    Stići pre muža
    U je*bote ja sam prekjuče napravila čak 3 prekršaja...polukruzno gde nije dozvoljeno, skretanje desno gde opet iz mog pravca nije dozvoljeno i vožnja u traci za autobuse... Za koliko vremena stiže ta kazna?A možda i nisu?
  • Vukša

    05.02.2020 11:22
    Srbijanska "privreda"
    To se zove ulaganje u srbijansku privredu. Treba i ovo malo mizernih plata oduzeti od građana, a ulaganja u proizvodnju ni za lek?
  • x

    05.02.2020 10:45
    y
    smisao kazne je nekada bio da te natera da poštuješ saobraćajne propise.
    sada je smisao propisa da se vozač kazni.

    instaliranje kamera kao ceđenje državnih para, kao dugoročna investicija u kažnjavanje vozača i nadzor stanovništva.

    čimčim pre namicati pare u budžet da bi se isti čimčim brže praznio.
  • Обсервер

    05.02.2020 10:29
    Кочијаши
    Изгледа да је савременим београдским бахаташима и кочијашима одзвонило, али је то само први утисак. Пронађу они лек за све казне, само им је тешко да рурални идентитет забораве... ( Ћуј, ма наћи ћу ја рођака у тој фамилији Хуавеи, па се ви можете сликати ? ) Али изгледа да нас таква судбина чека на свим саобраћајницама. Надам се да ће се драстично смањити број саобраћајних несрећа. Пубертетлије ће морати да се доказују на неком другом пољу.
  • odlično

    05.02.2020 10:06
    zašto
    samo što će opet biti registracija u sistemu koje NE MOGU da se kazne i takvi će raditi isto. ceo sistem je korumpiran. moja prosečna brzina u gradu je 28 km/h jr ne može brže. što se tiče crvenog kako misle da ažnjavaju bicikliste koji uopšte ne gledaju semafor i najopasniji su na ulicama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna