Autor: Tanjug

Info
06.02.2020.
21:27
Agencija za privredne registre je izdala 262 licence turističkim agencijama, koje su uskladile svoje poslovanje sa novim Zakonom o turizmu i Pravilnikom, a iz Registra turizma izbrisala je 215 turističkih agencija kojima su prestale da važe licence.
  • Mima

    20.02.2020 00:02
    Prevareni turisti
    Treba izbegavati Prestige travel iz Novog Sada. Put u Tursku pamticu po: raspadnutom autobusu bez klime,minimalnom broju pauza na putu dugom preko 25 sati u jednom pravcu, bahatom ponasanju vozaca i vodica, po prevari putnika da se smeste u hotele koji nisu uplatili pod izgovorom da u onom odabranom nema mesta, ili da ce u jednom da idu na dorucak i veceru, a u drugom da spavaju (po sistemu 'Daj sta das, kad smo putovali dugo, daj da se odmorimo bilo gde'). Jednom recju to su PREVARANTI!!!!
  • Bezimeni

    07.02.2020 19:20
    @/
    Hvala, još jedared.
  • /

    07.02.2020 16:23
    /
    @Bezimeni
    eh, da i jos je celim putem prebacivao da su putnici krivi sto idu takvim autobusom
    /ma sta mu to znacilo. ako je aludirao na cenu aranzmana, onda je ucinio prevaru jer je oglasio nesto sto ne moze ispuniti/
  • /

    07.02.2020 12:57
    /
    @Bezimeni
    link o prestigeu koji mogu naci
    https://www.blic.rs/vesti/drustvo/kako-varaju-turisticke-agencije-izgube-licencu-promene-ime-i-ponovo-rade/fqhr0bh

    a moje iskustvo od prosle godine:
    -gazda ide autobusom kao drugi vozac i vodic.
    - neispravan autobus koji je zbog kvarova stajao nekoliko puta.
    -neispravna sedista
    -uz to je bahat i preti putnicima da ce ostaviti svakoga kome se ne dopada

    -jedan jedini put nije prebrojao putnike u slucaju da se neki negde zagubio


  • Bezimeni

    07.02.2020 12:10
    @/
    Kojih prevara? Jel može detaljnije, link ili nešto...
    Treba da idem sa nj. ali ne znam za prevare!?

    Thnx
  • jova limanac

    06.02.2020 22:26
    Koga zanima da li je neko obrisan, samo ode na odgovarajuću pretragu na sajtu APR:
    http://pretraga2.apr.gov.rs/PretragaTuristickihAgencija
  • /

    06.02.2020 22:24
    /
    sta je sa prestige-om?
    vec je bio zatvaran zbog prevara pa je nastavio po starom.
  • Kolakov

    06.02.2020 22:12
    Otvorice novu na istoj adresi
    PUTNICI, OPREZ Sumnjiva agencija otvorena u istom prostoru gde je radio "S.A.B. travel", koji je prevario 6.000 LJUDI, i već imaju PROBLEME S INSPEKCIJOM

    M. Milojković 25.04.2019. 21:34

    Turistička agencija "Magdalena" nedavno otvorena u Beogradu i to baš u istom prostoru u kome se nalazila prevarantska agencija "S.A.B. travel", već posle pet meseci rada došla je pod lupu turističke inspekcije i bila zatvorena i treba da plati dve visoke novčane kazne.

    https://www.blic.rs/vesti/drustvo/putnici-oprez-sumnjiva-agencija-otvorena-u-istom-prostoru-gde-je-radio-sab-travel/5yx2skg
  • Smilja

    06.02.2020 21:56
    cistka za velike igrace
    Korumpirani cinovnici sprovode cistku privrednih subjekata, kako bi veliki igraci lakse poslovali i dosli brze do vecih zarada. Mnogo je firmi starih i dobrih, ovih dana dobilo obavestenje od APR-a da ce zbog blokade biti brisane iz privrednog registra. Dugovi su nerealni, jer su frizirani velikim zateznim kamatama koje nisu zakonite. Ti privredni subjekti su radili u devedesetim godinama u nenormalnim uslovima i nosili teret ovog drustva. Decenijama dzava ali i lokalna samouprava sa svojim JP. nije placala na vreme ni jedan racun za robu i usluge a kamatu na kasnjenje isto tako. O stampanom novcu bez vrednosti i gubljenju na kursnoj razlici da i ne govorim. Umesto da drzava pomogne svojim gradjanima i resetuje dugovanja, kako bi se nastavilo sa poslovanjem Ona brise sve te privredne subjekte. Radije posluje sa firmama koje ni stvarno sediste nemaju a ne poslovnu istoriju i ugled medju partnerima.
  • Vule

    06.02.2020 21:35
    Nedovoljno
    Niste objavili imena vlasnika, jer su oni već otvorili nove TA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna