Autor: FoNet, Novosti

Info
11.02.2020.
14:43
Zakon o poreklu imovine neće biti ograničen samo na imovinu stečenu do 2007. godine, izjavila je predsednica Vlade Ana Brnabić.
  • Branka

    12.02.2020 09:09
    Not too bad
    Milsim da ce ovo biti zanimljiv zakon u smislu da cu da prijavim direktora dp novi sad gas koji na klisi ima vilu. Potom cu da snimam razvoj dogadjaja posto prolazim tu svako jutro. Da zavoravih, to je ona zvezda sa youtube koji ne zna dve reci da sastavi. Izguglajte
  • w/e

    11.02.2020 23:43
    Korupcija
    Pre ce biti da se vidi ko je glup a ko poseduje imovinu preko raznih rodjaka i preduzeca.
  • Đe naš komunizam, ha

    11.02.2020 19:54
    Valjalo bi oteti štogod - pa podeliti članovima stranke, a?
    Ali, sve fino, da EU ne prigovori, da se ispoštuju takozvana prava.

    A kada sam ovde pisao, da ne uvode oni elektronsku evidenciju imovine d abi nama bilo dobro, već i da EU i oni mogu sve po zakonu da otmu - niste verovali.

    Jer, na sudu se ne može pojaviti neregistrovana imovina za otimanje.
    Samo ono što je po zakonu uknjiženo - to se otima.
  • Nebojša B

    11.02.2020 18:46
    Dokaz jednointeresnog sistema
    U Srbiji je jednointeresni sistem a ovaj zakon je ogoljeni dokaz toga. Ovakvim tumacenjem jasno stavljaju do znanja da su poslanici samo automati za dizanje ruku i ovim se potvrdjuje da su DVA PRSTA NAJSKUPLJA SRPSKA INVESTICIJA.
    Klasicna legalizacija pljacke gradjana i privrede, abolicija politicara, direktora javnih preduzeca i ustanova, odbornika i poslanika, drzavnih funkcionera svih nivoa.
    Ma bravo Ana zastitnice pljackasa Srbije. Zakon je morao da vazi od 1990 godine i nema nikakvih prepreka ni problema da tako ne bude. Sram vas bilo.
  • Jovan

    11.02.2020 18:42
    Od Bagremara
    Ma opušteno sve su to narodne pare i narod voli kamatu...
  • JS

    11.02.2020 15:47
    Bogatasi preko noci
    Al ce sad preko noci da se obogate bliski rodjaci prijatelji kumovi i komsije nasih postenih politicara...

    Ah da, ne zaboravimo da smo sa naprednima vec presli na advaced level pranja novca po stranim drzavama... primer: Dodik, Kineske, Ruske i Alzirske firme
  • A sta ako

    11.02.2020 15:47
    Koje su kazne ako se utvrdi kriminalno poreklo imovine, pogotovo za politicare? Pored ovog zakona treba uvesti i zakon o nezastarevanju slucajeva - odnosno, ako se utvrdi da si pre 50 godina ukrao neke pare, a nisi dostupan sudstvu zbog smrti, onda krivica da padne na tvoju decu, a ako ni oni nisu dostupni sudstvu, onda na tvoje unuke - jer su verovatno generacije profitirale od tvoje kradje bez kazne. Jedino ovako bismo brzo resili probleme u sudstvu, sa kriminalom, mitom i korupcijom.
  • alex

    11.02.2020 15:31
    Vic dana: "Da se proveri sa čim pojedinci ulaze, a sa čim izlaze iz politike, kako bi se pokazalo da nisu svi političari korumpirani", istakla je Brnabić.

    Ajde lepo, da krenemo od '88 pa na ovamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna