Autor: Beta

Info
15.02.2020.
21:20 > 21:23
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg i nemačka ministarka odbrane Anegret Kramp-Karenbauer hvalili su danas nuklearno odvraćanje Alijanse i sa rezervom reagovali na ponudu Francuske o udruživanju Evropljana u odbrani.
  • NS

    16.02.2020 03:06
    Jel ima neko nesto medju nogama u toj Nemackoj?!
  • kimi

    16.02.2020 00:59
    Stvar je jasna.
    Francuska/Makron, zeli pre svega sa Gaj Verhofstatom da od Evrope tj od EUa napravi neku super drzavu varijantu, i u tom smislu zeli da,iako to ne tvrdi, jer ne moze tek tako direktno to da kaze, ali u sustini zeli da napravi Evropsku vojsku/odbranu sto automatski znaci kraj NATOa, a sve u cilju da Evropa bude svoja na svome a ne bukvalno ,kolonizirana od strane Amera, koja ce uvek moci da ucenjuje povlacenjem svojih vojnika i naoruzanja ..
    Naravno Ameri i sami nisu tu zbog toga sto su prijatelji ,nego ISKLJUCIVO zbog svojih interesa a sve pod izgovorom kako oni "nas" cuvaju od onih koji nas uopste ni ne napadaju, a pride ni ne znamo ko su to oni.
    U sustini nzm dal je super drzava dobra ideja ili ne, ali to da se ukine NATO i kaze papa Americkim vojnicima i da sami preuzmemo kontrolu je apsolutno dobra ideja, do duse na prvi pogled jako opasna ,ali jako dobra.
    Realno ,Makron kakav god da je, je jedini Evropski lider koji ima muda,ostali su svi poslusnici , a najvise se gadim Nemacke..sto se vidi i u ovom textu, kako ih nije sramota, ti "prijatelji" su im prisluskivali Merkel ,a oni nikom nista, sramota.
    Stoltenberg tj Norveska naravno da je ZA NATO, oni nisu u EU i kada bi se ukinuo NATO oni ne bi bili u istom startnom polozaju kao ostali EU clanovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna