Autor: N1

Info
05.04.2020.
13:57
Direktorka Komiteta pravnika za ljudska prava YUCOM Katarina Golubović ocenila je u Novom danu televizije N1 da nivo komunikacije nije bio na zadovoljavajućem nivou, ali da raste "pre svega zbog urgencija građana, institucija, ka Kriznom štabu".
  • Novosadjanka

    05.04.2020 17:35
    Realnost
    Ovo nije tacno. Problem je sto najveci deo gradjanstva ne procita od pocetka do kraja clanak sa informacijam a i tada to prenosi, interpretira i tumaci po svom nahodjenju. Ovde su veci problem lazne informacije nego nedostatak istih. Novinari bi trebalo da su svesni da su oni deo tima za borbu protiv ove pandemije a ne protivnici tima. Svaki novinar koji sada zarad svoje slave ili samopromocije plasira lazne informacije ili poluinformacije samo potpaljuje masovnu histeriju i paranoju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna