Autor: eKapija

Info
13.04.2020.
13:26
Opština Ada raspisala je javnu nabavku za završne radove na izgradnji mosta preko Tise u tom mestu, sa prilaznim saobraćajnicama.
  • Marina

    13.04.2020 15:57
    katastrofa od mosta
    Ovaj most je svecano otvorio dr.Bojan Pajtic u svojstvu Predsednika Vlade Vojvodine o cemu postoje medijaski izvestaji.A na sta su izgleda SVI zaboravili.Na prilazu mostu sa adjanske strane stajala je tabla ko je bio izvodjac radova,i nadzorni organ.Odmah po pustanju u saobracaj,bilo je ocigledno da je most napravljen SKANDALOZNO LOSE i da je ustvari nedovrsen.Nije imao osvetljenje,niti normalan trotoar,a ni biciklisticku stazu,za stanovnike kraja kojima je bicikl glavno prevozno sredstvo.Ovaj most je prava sramota bivse vlasti, bas kao i izvodjaca radova.
  • Ns

    13.04.2020 14:55
    Zanima me
    Tužilaštvo za organizovani kriminal povodom izgradnje ovog mosta nije okončalo slučaj, ili je bilo nešto u tišini?
  • Padej

    13.04.2020 14:12
    Most
    Taj most predstavlja ogromnu opasnot za sve one koji ga prelaze!
    To je jasno čak i laicima...
    Uradite nešto što pre, ako za Boga znate, dok se nije desila neka nesreća!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna