Autor: Nova ekonomija

Info
18.05.2020.
10:25
Građani Srbije koji su se sa svojim automobilom našli u inostranstvu tokom vanrednog stanja, a kojima je u međuvremenu istekla registracija odnosno osiguranje, još uvek nemaju načina da svoje vozilo vrate u Srbiju.
  • Mile

    29.06.2022 12:11
    Jbg
    Glup narod bira glupu vlast, ja sam imao udes u inostranstvu pred kraj registracije i tako raspao vozio nazad umesto u ovlašćenom servisu sve da popravim na teret osiguranja krivca nesreće.
  • Snezana

    10.07.2020 15:22
    motor
    postovani nalazim se u Svajcarsku nemogu da dodjem u Srbiju korona me je sprecila a isticemi registracija motora kako mogu da odlozim posto kuci nemam nikoga da vrati tablice hvala unapred
  • Snenokla

    30.06.2020 09:21
    Evo i ja sam zarobljen u inostranstvu bez resenja. Hvala majci Srbiji. Debilana.
  • Marko

    20.06.2020 22:57
    Crna Gora
    Postovani, moje danasnje iskustvo na prelasku iz Crne Gore u Srbiju. Crnogorski sluzbenici su, razumejuci situaciju, propustili vozilo ka Srbiji, kome je registracija istekla 26.04. Granicna policija Srbije je pak pozvala saobracajnu policiju, koja je reagovala kao u normalnim okolnostima kada upravljate vozilom koje nije registrovano. Iskljucili vozilo iz saobracaja, uzeli tablice, naplatili kaznu. I tacka. Nema razumevanja. Nema resenja.
  • Milos

    07.06.2020 13:12
    Grcka
    Poštovani, imam isti broblem. Istekla registracija u Grčkoj za vreme karantina. Moj problem je još veći jer u povratku moram ta proputujem kroz Makedoniju iki kroz Bugarsku... Da li ima nekoj sa takvim iskustvom? I da li je neko putovao kroz bugarsku i kako se oni ponašaju sa gledanjem papira (tj. saobracajne dozvole, registracije)?
  • Ljiljana

    19.05.2020 00:05
    Registracija
    Ja sam u subotu na granicnom prelazu Karakaj iz Bosne i Hercegovine presla sa automobilom kome je registracija istekla 5.aprila. Niko Nista nije gledao a nisam ni ja potencirala taj problem. Ranije sam zvala AMSS pa me oni uputili na MUP i nijedno ni drugi nisu imali odgovor sta da radim.
  • Bljuc

    18.05.2020 23:56
    Ovo bi znacilo da vam kontrolisu registraciju svaki put kada prelazite granicu a ja ne pamtim kad mi je iko ikada od SRB granicne policije trazio saobracajnu dozvolu, narocito na ulazu. Ne vidim problem, stanes u red i prodjes granicu. Ko uopste gleda registraciju??? Kad je drzava tako debilna, sa retardiranim zakonima (cuj:" slep kamion je putnicko vozilo"????!!!????) sto se i mi ne bi ponasali adekvatno?
  • Jogi Letač

    18.05.2020 15:18
    @Milan, ovde se radi o ljudima koji su se zatekli sa vozilom u inostranstvu pre blokade granica. Verovatno nisu očekivali da će ovakva situacija da potraje više od dva meseca. A produžiti registraciju dva meseca pre isteka nije moguće.
    @Лука Лабан, to što je dotični non stop u medijima, ne znači da išta odlučuje. On je samo istaknut član jedne NVO koja se bavi propisima iz oblasti saobraćaja. Informiši se malo.
  • Лука Лабан

    18.05.2020 11:45
    Па шта вас чуди кад дилетанти попут Окановића одлучују. Знају да серуцкају кад треба да нам узму лову а кад треба проблем решити нема их нигде.
  • Milan

    18.05.2020 11:08
    Registracij
    Vozilo može da se registruje i mesec dana pre isteka registracije . Imali su vremena

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna