Autor: Sanja Radivojević

Info
16.06.2020.
09:40 > 20:12
Kao i mnogi privredni sektori koji su uzdrmani pandemijom virusa korona, mikro i mini preduzeća takođe su pretrpela težak period u pogledu ekonomije.
  • Gradjanin Ponizni

    17.06.2020 06:32
    @strahinja
    Debilu retardirani
  • Toma

    16.06.2020 23:14
    Put pod noge
    Nakon 35 godina poslovanja, ugasili su mi firmu zbog duga od 500 000 din. sto je za firmu mali novac. Godinama sam radio sa drzavnim firmama i javnim preduzecima. Nikada ali nikada, ni jedan racun mi nije placen na vreme a da ne govorim o vremenu velike inflacije. Sada pred penziju su mi ugasili firmu, jer ja njima (drzavi) nesto dugujem “navodno” Volim svoju zemlju najvise na svetu ali prezirem ljude koji ju vode. Upravo ti lazljivci su nas u sve ovo uvukli a sada nam ruse zivote. Preporucujem mladima da iz ove zemlje odu sto pre i sto dalje bez plana o povratku.
  • Nikola

    16.06.2020 23:00
    Tolerancija
    Cim je prestalo vanredno stanje APR je poslao gasenja firmi po sili zakona. Ako to niste uradili kad je bio rok, zasto ste te jadne ljude ostavil sada i bez prihoda. Potrebno je povuci tu odluku hitno i produziti toleranciju. Privredni uslovi su katastrofalni a vi gasite firme koje se bore da opstanu i sacuvaju uposlene. Sve zbog nekog sitnog duga. Jel neko stavio na olovku, koliko se tim cinom gubi a koliko dobija.
  • Dalabu

    16.06.2020 22:27
    Normalno, kad je vlasnik kupio vilu i 2-3 Audija preko firme, rata prava sitnica 2000e mesecno.
    Plus jos nekih 1000e mesecno za kucnu hemiju, klopu, potrebstine.
    Naravno da je u gubitku ako to ne zaradi.
  • bivsi preduzetnik

    16.06.2020 22:19
    sve zatvorio i dosao u nemacku
    Ali zato porezi i doprinosi idu iako je bilo vanredno stanje i sve zatvoreno.I kirija.i racuni.I porezi.I doprinosi.Sve tece.

    Posle se neko pita u Srbiji zasto normalan majstor trazi 100 eura dnevnice za 5-6 sati rada a njemu je plata u opstini kao Klijentu 300 eura a nemoze da nadje nikog drugog normalnog majstora ispod 100 eura dnevnice"treba mu to kvalitetno uradjeno nece sarlatane i amatere vise opeko se sa prevarantima i amaterima dobro hoce to da bude profesionalno uradjeno".

    Pozdrav iz Evrope od bivseg vodoinstalatera vlasnika SZR u Novom Sadu kome je smrdljiva i pokvarena drzava ostala duzna 5 hiljada eura posteno zaradjenih 630 hiljada dinara za dva meseca posteno zaradjenog novca kao podizvodjac u "najpoznatijem trznom centru Vojvodine".

    Ni do dana danasnjeg novac nije presudjen da mi se vrati ima vec godinu i po dana kako je bilo a sledeceg meseca kako mi je ostao duzan svita inspektora sanitarnih,trzisnih,finansijskih i poreskih par dana po slanju tuzbe ZA SVOJE POSTENE ZARADJENE PARE i svoj posteno zaradjeni dinar.,rocista se stalno odlazu optuzeni ili bolestan ili sudija bolestan.

    Mladima iz dna duse radne i neiskvarene savetujem da uce strane jezike i da pale odatle iz te mocvare..ali da pale ne idu .da beze svetlosnom brzinom.kad odu shvatice zasto.
  • Salamander

    16.06.2020 21:06
    ali smo zato pomogli
    Šiptarims
    Bosancima
    Italijanima,
    Kinezima,
    Mitroviću,
    Miladinoviću,
    Jovanjici,
    Graduljama,
    Poslanicima...
  • Дејан

    16.06.2020 20:59
    Привредни сектори нису уздрмани "пандемијом вируса корона, него суманутим мерама наше државе. Не може се чувати живот уместо економије, јер ће људи који остану без прихода гладовати! И мислите о томе сви ви који и даље навијате да се позатвара пола државе.
  • Strahinja

    16.06.2020 20:55
    Lažu
    Sve lažu,uvek su u gubitku,i sa koronom i bez korone,i nikad nemaju zaradu,po tome se svi poznaju i uvek istu priču pričaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna