Autor: Beta

Info
12.07.2020.
23:03
Združena akcija "Za krov nad glavom" zatražila je da se na slobodu puste trojica njihovih aktivista, privedenih prethodnih dana, kao i da se kazne policajci koji, kako smatraju u tom udruženju, učestvuju u nezakonitom, nameštenom i neljudskom sprovođenju sudskog postupka protiv njih.
  • Sremac

    13.07.2020 13:15
    Eh
    Gde su bili ti "mirni demonstrant"i, posle bačene prve kamenice?
    Oni su napustili plato ispred Skupštine?

    Posle tih prvih kamenica tu su ostali samo agresivni kriminalci, koji su agrsivno napadali policiju.
    E tek tada krenula je plicija u akciju hapšenja izgrednika i terorista.

    Dakle, niko miran nje hapšen, već baš suprotno.
  • Dejan

    13.07.2020 08:49
    Krov pao
    To sto ovi ljudi pricaju treba dobro razvodniti sa pinkovim vestima, filtrirati sa informerom da bi se doslo do siluete onoga sto se zaista desilo. Nekad podrzavam njihove akcije ali mi se smuce saopstenja za javnost.
  • Mile

    13.07.2020 06:17
    Obecana zemlja
    Srbija je idealna zemlja za drustveni talog koji se uvukao u politiku, kako bi se docepao materijalne koristi. Slusam ih danima kako naricu, koji su im ciljevi i na koji nacin zele do njih da dodju. Ne cudi onda, zasto mlad i pametan covek odlazi iz ove zemlje. Tako i treba, pametna je to mladost koja nece da traci zivot u ovom blatu na Balkanu. Molim vas samo jedno, ne zaboravite im nikad da ste zbog njih otisli .
  • Donald Trump

    13.07.2020 03:36
    Srbija je postala vuciceva smrdljiva vukoj***na.
  • Veki****

    12.07.2020 23:33
    Jadni, posaljite im onu psecu hranu, ako je nesto preostalo!!!!*
  • Zebra

    12.07.2020 23:32
    Zastrašivanje na delu? Sad će lepo svi neistomisljenici na Goli otok! Pa nek se pošten čovek bori za bolje sutra! Prvo će ga nazvati huliganom, a onda uhapsiti i osuditi! Ipak, oni su napravili sistem za sebe, može im se...
  • Marko

    12.07.2020 23:27
    Slučajno
    Slučajno neko naručio da mu donese pizzu na protest trebalo mu energije za šetnju.
  • Policijo Srami Se

    12.07.2020 23:17
    Treba da nas je sramota
    "Ovo je MOJ SIN. Ja sam MAJKA najboljeg studenta na prestiznom fakultetu u Francuskoj. Dobitnik dve stipendije od Francuske vlade. Tako ga oni tretiraju, sa postovanjem, veruju mu i neguju ga. U ovoj zemlji moj sin je pre dva dana dok je setao gradom tri sata posle demostracija na 500m od skupstine grada uhapsen, brutalno tretiran kao kriminalac, drzan u pritvoru 48 sati bez hrane i vode i baz ikakvih dokaza da je bilo sta uradio. I to samo jer nije bio u kuci dok su trajale demonstracije. Uhapsen je jer je bio u "blizini dogadjaja". Sva uhapsena deca imaju od 15 do 20 godina. Nocas su ga pustili u 2 sata ujutru gladnog, prljavog, ogorcenog,zednog, uplasenog. Do sada sam plakala na aerodromu dok sam ga ispracala, od sada cu da ga molim da se nikad ne vraca. Jadna je ova zemlja gde dete od 20 godina ne sme slobodno da ide svojim gradom. Stidi se Srbijo!!!"
    Majka Bogdana Raonica, studenta Ekol politehnik u Parizu, vukovac i zavrsio je Matematicku gimnaziju u Beogradu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna