Autor: 021, Blic

Info
15.07.2020.
10:45 > 18:38
Jednogodišnja devojčica i osmogodišnji dečak nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu Novi Karlovci - Novi Slankamen.
  • Jaro

    15.07.2020 14:09
    Tuga
    Poznajem porodicu,velika,velika tuga.
  • Zoran

    15.07.2020 13:52
    Tuga velika. Saucesce roditeljima.
    Jeste klio mali auto i nije za brzu voznju, pogotovo sa decom, ali daleko da je los auto. Ali preptostavljam da deca nisu bila u decijim sedistima. Zato ljudi obavezno malu decu u decija sedista i starija deca da se vezu, cim sednu u auto, nema kompromisa.
  • Bojan

    15.07.2020 13:12
    sta reci
    Ne bih da unapred osudjujem nikoga, zao mi je dece koja se voze bez sedista u autima i nevezana, masovno gledam nevezanu decu po vozilima, ocevi drze decu na nogama dok voze, gde je svest tih roditelja, pa kada se ovako nesto desi svi kukaju. Vozio sam klija, nema teorije da stanu tri sedista za decu, ili dva sedista i za to odraslo dete od 8 godina da stane ono malo sediste za podizanje. Srbija je zemlja gde svi razmisljaju da se nece nista lose desiti, ali se desava, los standard, stara vozila, losi putevi, losa kultura u saobracaju, nesavesni vozaci. Zao mi je te dece, nisu ni svesna u kakvu opasnos ih dovode roditelji.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna