Autor: N1

Info
16.07.2020.
17:54 > 18:52
Zoran Pašalić, zaštitnik građana, izjavio je za N1 da je obavljeno 29 razgovora i pregleda sa uhapšenima za vreme protesta, kao i da je pokrenuto osam postupaka zbog policijske brutalnosti.
  • Bata

    17.07.2020 10:07
    Nije nego
    E moj, gospodine Pašaliću, zaštitniče građana
    Ajd' što ministar policije, direktor policije,... i još neki (da ne kažem, kojekakvi), kažu da policija nije upotrebila prekomernu silu i bila brutalna, a svi smo videli tu "nebrutalnost", kad tuku autističnog dečaka, kad tuku trojicu momaka koji mirno sede na klupi, kad tuku čoveka koji leži na ulici, kad tuku ... . Mogu da shvatim da, ta "gospoda" kažu da, tokom nedavnih protesvovanja građana, na ulicama gradova Srbije, nije bilo toga što su svi videli, oni štite svoje ljude (svoje "pulene") ali i prvenstveno štite sebe, ali gospodine Pašaliću, ZAŠTITNIČE GRAĐANA, koga vi, ustvari štitite, kad tvrdite isto što i "gospođa" ministri, direktori, ... kažete isto to (da policija nije upotrebila prekomernu silu i nije bila brutalna). Da i vi, kao pomenuta "gospođa", ne štitite sebe?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna